Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még nem csókolóztam mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem csókolóztam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én még nem csókolóztam viszont az akivel tervezek már igen.Mennyire lesz számára zavaró hogy valószínüleg béna vagyok és nekem mennyire lehet ez kellemetlen?

Nem csak smárolásról van szó hanem alakul valami...

17/l

2019. jún. 2. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Majd megtanít. Én is csókolóztam már olyan lánnyal, akinek én voltam az első. Semmi különös nem volt benne, csak annyi, hogy többnyire én "irányítottam".
2019. jún. 2. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy tervezed? Nem értem.

Ezt nem érdemes tervezni. Lehet,hogy a következő randin azt mondja,bocsi,de felejtős vagy,aztán maradsz a terveiddel egymagad.

Az ilyet nem tervezik,csak jön(vagy nem). Ne ess bele abba a hibába,hogy olyan lány leszel,aki az első kézfogás után már az esküvőt tervezi,meg a közös nyaralást. Az effajta rajongó viselkedés megfolytja a másikat.

2019. jún. 2. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy voltam, de nyugi, nem volt semmi gáz

Kicsit bena voltam az elején, de azóta is együtt vagyunk, szóval nem hiszem, hogy ezzel el lehetne “ijeszteni” a másikat

2019. jún. 2. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

a “tervezéssel” kapcsolatban meg csak annyi,hogy tudom az is lehet hogy a semmiből meggondolja magát de nem szó szerint akartam érteni és nem vagyok ilyen egyből össze akarok vele házasodni tipus.

Átfogalmazva:...akivel lehet hogy sor kerül egyszer csókra...

2019. jún. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!