Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dundus1000 kérdése:
Gáz hogy 17 évesen soha nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 13:46
1/6 Ramone válasza:
Nem csupán hiányosak a tapasztalataid... Nem gáz mert előtted az élet
2/6 anonim válasza:
Én 24 éves nő vagyok és még nem csókolóztam.
3/6 anonim válasza:
20 éves fiú vagyok és még nem csókolóztam.
Pedig már 2x szexeltem.
2. Te miért nem csókolóztál, ha nem titok?
Kérdező, Te fiú vagy lány vagy?
4/6 anonim válasza:
Miert lenne az? Nekem 16,5 evesen tortent meg az elso csokom, de nem gondolkoztam rajta elotte, hogy gaz-e, hogy meg nem volt.:) majd eljon az ideje
5/6 anonim válasza:
Senkit sem érdekel, hogy csókolóztál-e már vagy sem, esetleg téged zavarhat, de măst nem ne aggódj:)
6/6 anonim válasza:
En is a klubb tagja vagyok,majd lesz kivel,ne sittesd!Állítólag az első csóknál nagyon fontos hogy kivel ,szóval még az is lehet hogy örülni fogsz annak,hogy eddig vártál arra az emberre;) 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!