Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek tul rajta?
Mar lassan 2 honapja h az akivel alakult megsertodott egy kis dolgon amiben en voltam a hibas
Bocsanatot kertem, megalazkodtam (amit mar banok) de valaszra se meltatott
Es ez nekem nagyon faj
Eleg erzekeny tipus vagyok es egyszeruen nem tudok ezen a sracon tul lenni
Ami elott meg kezdodott volna ez a veszekedes koztunk az elott kb 5 oercel meg kepet is kert tolem es utana el jezdte mondani h nem is tudja h ossze kene jonnunk
Es kikovetett minden honnan
Szerintetek mit csinaljak?
L
Komolytalan volt. Érthető hogy fáj, mert reményekkel álltál neki és bíztál benne, de nem értékelte. Az ilyeneket sose bánd hogy nem kerülnek az életedbe, később se tennék. Kétlem hogy vészes dolgot tettél volna, ami miatt érdemes volt neki megsértődni, főleg hogy te magad írod hogy kicsi volt. Később mennyi mindenből csinált volna drámát, amit nem is úgy értettél, csak kifordította, aztán magyarázkodhattál és alázkodhattál volna megint. Tudom milyen, mert nekem is volt ilyen kapcsolatom.
Adj időt magadnak, tekintsd teljesen lezártnak és tanulj belőle, például legközelebb ne alázd meg magad. Azért gondolsz még rá, mert egyrészt fáj ahogy bánt veled, másrészt jól alakultak a dolgok és hirtelen lett vége, nem volt időd felfogni sem, harmadrészt nem tehettél ellene semmit és ez idegesítő, negyedrészt pedig nem jött még új személy az életedbe, aki elvenné a gondolatokat. Nem történt semmi baj, megismersz majd olyan személyt akinek fontos leszel és értékel. Fókuszálj arra hogy te nem tettél semmi rosszat (hiába hiszed hogy igen, nem bánunk így a másikkal mint ahogy ő tette), és magadra koncentrálj, a hobbijaidra, a szeretett dolgaidra. Tervezd meg például a nyáron mit szeretnél csinálni, barátnőkkel programozz vagy barátkozz olyan helyeken ahova szeretsz járni.
Igazabol eleg regita tartott ez kb november ota csak O rajta mukt az egesz de elment a sulibol es ra egy honapra ram irt
Es azt is banom h utolag nem osztottam ki
Amugy koszonom a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!