Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudott rólam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudott rólam?

Figyelt kérdés
Három hónapja megismerkedtem egy sráccal, aki egy idős a bátyámmal (5 év van köztünk). Ők már főiskolára járnak. Nagyon hamar randira hívott engem, anyukám félt a korkülönbség miatt, de tudja , hogy nem vagyok meggondolatlan így engedte, hogy randizzunk. Először nem akarta elhinni, a srác, hogy csak 16 vagyok, azt mondta szerinte simán 19 évesnek nézek ki. Három hónapig voltunk együtt, de szakítottam vele, mert folyton csak arra játszott, hogy lefektessen. Elmondtam neki, hogy szeretnék lassan haladni, ő előtte csak pár randim volt, nem jártam még senkivel, és három hónap nekem még kevés idő, hogy ilyen nagy lépére szánjam el magam. Úgy tünt eleinte megérti, de az utóbbi időben nagyon türelmetlen volt, már egyedül sem akartam maradni vele, mert mindig próbálkozott. Végül az verte ki a biztosítékot nálam, hogy kutakodott a cuccaim között, és megtalálta a fogamzásgátlómat, amit a rendszertelen menstruáció miatt szedek. Hazugnak nevezett, azzal vádolt, hogy biztos csalom valakivel. Tegnap elment a bátyámhoz a kolijába és mindennek elhordott engem, hogy én lefeküdtem egy csomó sráccal és ezt el fogja mondani minden ismerősnek, hogy milyen vagyok. Tesóm majdnem össze is verekedett vele, mert neki elmondtam, hogy azért szakítottam vele, mert nem akartam lefeküdni vele. Most mit csináljak? Miért állít rólam hazugságokat?
2019. máj. 28. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
44%

Ha valaki fogamzásgátlót szed, akkor többnyire az ugrik be az embereknek, hogy a terhesség elkerülése végett. Ezért csinálta. Ülj le vele megbeszélni, vagy szard le.

(Keressetek fel anyuddal egymásik nőgyógyászt, mert a foggátló csak elnyomja, de nem szűnteti meg a problémát. A gyógyszer szedése alatt nincs(!) menstruáció, csak megvonásos vérzés. Semmit nem fog segíteni, csak feleslegesen tömöd magad hormonokkal!)

2019. máj. 28. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:

A fogamzás gátlóból nekem is ez jött volna le :/

De ha tényleg ekkora gyoker volt, ne is foglalkozz vele, találsz jobbat :)

2019. máj. 28. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretett volna téged és ezt az egész párkapcsolatot, akkor türelmesebb lett volna. Szerintem hagyjad rá és sz*rd le, ha ennyire nincsen benne empátia, akkor kár vele foglalkoznod.
2019. máj. 28. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Èn még az ellenségemet sem beszélném ki ilyen csúnyán, nem hogy azt akit elvileg szeretek...
2019. máj. 28. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Az, hogy hazugságokat terjeszt, az egy igazi féreg jellemre vall.

De!

Te mit gondoltál? Mit akar tőled egy idősebb srác? "Romcsizgatni"? Járogatni?

Elmondom: DUGNI AKART! Csak te még kislány vagy, ő meg hülye, hogy gyereklánnyal kezdet.

2019. máj. 28. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Amikor megtalálta, a kérdező elmondta mire van. Ezért nevezhette hazúgnak.

Jön a link dumájával, hogy "jajj el se hiszem! 19-nek nézett!"

Ez egy tudatlan, jellemtelen genyláda.

Ha van eszed, önbecsülésed nem engeded vissza bármit mond.

Figyelj!

1. Minden csoda 3 napig tart.

2. Sz@rd le

3. Senkinek nem tartozol magyarázattal

2019. máj. 28. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja!

4. A bátyád helyében kiütöttem volna a 2 füle közül az arcát!

N

2019. máj. 28. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló nem fog hatni. Én is emiatt szedtem, de miután abba hagytam egyből rendszertelen lett újra.(2-3 évig szedtem) Gondolom nem akarsz egész életedben fogamzásgátlót szedni.

Egyébként elég gyerekesen viselkedett, de te okos voltál mert nem dőltél be neki.

Mond el neki a fogamzásgátlós sztorit és ha még ezután is ilyen gyerek, az az ő baja.

2019. máj. 28. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, pletykalhatod azt, hogy egyből le akart feküdni, nemi eroszakkal. Ennyit erről
2019. máj. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!