Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudott rólam?
Ha valaki fogamzásgátlót szed, akkor többnyire az ugrik be az embereknek, hogy a terhesség elkerülése végett. Ezért csinálta. Ülj le vele megbeszélni, vagy szard le.
(Keressetek fel anyuddal egymásik nőgyógyászt, mert a foggátló csak elnyomja, de nem szűnteti meg a problémát. A gyógyszer szedése alatt nincs(!) menstruáció, csak megvonásos vérzés. Semmit nem fog segíteni, csak feleslegesen tömöd magad hormonokkal!)
A fogamzás gátlóból nekem is ez jött volna le :/
De ha tényleg ekkora gyoker volt, ne is foglalkozz vele, találsz jobbat :)
Az, hogy hazugságokat terjeszt, az egy igazi féreg jellemre vall.
De!
Te mit gondoltál? Mit akar tőled egy idősebb srác? "Romcsizgatni"? Járogatni?
Elmondom: DUGNI AKART! Csak te még kislány vagy, ő meg hülye, hogy gyereklánnyal kezdet.
Amikor megtalálta, a kérdező elmondta mire van. Ezért nevezhette hazúgnak.
Jön a link dumájával, hogy "jajj el se hiszem! 19-nek nézett!"
Ez egy tudatlan, jellemtelen genyláda.
Ha van eszed, önbecsülésed nem engeded vissza bármit mond.
Figyelj!
1. Minden csoda 3 napig tart.
2. Sz@rd le
3. Senkinek nem tartozol magyarázattal
Ja!
4. A bátyád helyében kiütöttem volna a 2 füle közül az arcát!
N
A fogamzásgátló nem fog hatni. Én is emiatt szedtem, de miután abba hagytam egyből rendszertelen lett újra.(2-3 évig szedtem) Gondolom nem akarsz egész életedben fogamzásgátlót szedni.
Egyébként elég gyerekesen viselkedett, de te okos voltál mert nem dőltél be neki.
Mond el neki a fogamzásgátlós sztorit és ha még ezután is ilyen gyerek, az az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!