Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki elég sok fényképet készít rólam. Jelent valamit, vagy sem?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy hónapja ismertem meg egy lányt baráti körben a vonaton. Egész jól elvoltunk, én röhögtettem a társaságot. Már akkor próbált levideózni, később pedig csak fényképeket csinált rólam. Amikor utoljára találkoztam vele, akkor eléggé úgy viselkedett, mintha akarna engem, azonban az előző napon még mellém sem akart ülni.2019. jan. 30. 20:24
1/2 anonim válasza:
Ez így önmagában nem igazán jelent semmit. Lehet hogy ő ilyen.
Figyelj az aprosagokra, talán többet mi tudsz olvasni azokból...
2/2 anonim válasza:
Odahaza, magányában (vagy a barátnője társaságában), bizonyára gyönyörködik a képeidben. Azért nem ült melléd, nehogy tolakodónak tűnjön a szemedben. Te viszont közelíthetnél feléje, ne pazarolja rád hiába az energiáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!