Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólított le, ha aztán nem ír?
Figyelt kérdés
Pécsen élek, és tegnap az utcán két velem egyidős (16 körüli) srác odajött hozzám az utcán délután. Az egyik mondta h nagyon megtetszettem neki, elkérte a nevem. Kissé eleinte vonakodva, de végül megadtam. Aztán ráírtam h elég bátrak voltak, 2 mondatot beszéltünk még tegnap és ennyi. Pedig csomószor volt elérhető. Nem értem, akkor miért nem ír? (nem tűnt a tegnapi fogadásnak,nagyon aranyos volt a srác)2019. máj. 26. 07:56
11/15 A kérdező kommentje:
#10-es
Szóval szerinted csak attól, hogy megadom a nevemet egy fiúnak aki jó benyomást tett, nem becsülöm magam? Nem értek egyet. Az én döntésem az, h kinek mit adok meg vagy mit nem. Két teljesen normális aranyos srác volt, ha meg nem azok lettek volna, tiltás és ennyi. Én nem érzem magam se többnek se kevesebbnek attól, hogy megadtam a nevemet.
2019. máj. 26. 22:17
12/15 anonim válasza:
"Az én döntésem az, h kinek mit adok meg vagy mit nem"
- Ez így van. Szerintünk - akik már idősebbek vagyunk- nem veszélytelen, amit csinálsz. Akkor most várd a fehér lovon az aranyos hercegeidet. Miért is tetted fel a kérdést a gyakorin? Mit is felelhetnénk a kérdésedre?
13/15 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy nem veszélytelen😀 A kiírt kérdésembem pedig nem arra kérdeztem rá, hogy veszélyes- e ez, nem is ezzel a céllal írtam ki. De teljesen lényegtelen már, csak nem tudom h miért kell rögtön belém kötni.
2019. máj. 27. 18:47
14/15 anonim válasza:
Tudom, hogy nem arra voltál kíváncsi, hogy veszélytelen-e, hisz a kérdés így szól: Miért szólított le, ha aztán nem ír? Akkor válaszolok egyszerűen: NEM TUDOM.
15/15 anonim válasza:
#11: De nem tett jó benyomást,ez egy kis kretén volt,aki átverte a hiszékeny fejed,fogadd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!