Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szólított le, ha aztán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólított le, ha aztán nem ír?

Figyelt kérdés
Pécsen élek, és tegnap az utcán két velem egyidős (16 körüli) srác odajött hozzám az utcán délután. Az egyik mondta h nagyon megtetszettem neki, elkérte a nevem. Kissé eleinte vonakodva, de végül megadtam. Aztán ráírtam h elég bátrak voltak, 2 mondatot beszéltünk még tegnap és ennyi. Pedig csomószor volt elérhető. Nem értem, akkor miért nem ír? (nem tűnt a tegnapi fogadásnak,nagyon aranyos volt a srác)

2019. máj. 26. 07:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Ne ismerkedj utcán, veszélyes számodra. A fiúk máshol elégítették biológiai szükségleteiket.
2019. máj. 26. 08:25
 2/15 anonim ***** válasza:
még nem ismert, azt hitte...
2019. máj. 26. 09:21
 3/15 anonim ***** válasza:

Lehet csak várat, hogy azt hidd van jobb dolga is

Ha viszont nem irt valszeg fogadasbol ment oda.

17/f

2019. máj. 26. 13:13
 4/15 anonim ***** válasza:
31%

Fogadásból tette vagy pedig így szerez lányokat,hogy növelje a saját önbizalmát.

Te viszont soha ne légy ilyen felelőtlen,hogy megadod idegeneknek az elérhetőséged. Én szülőként nagyot csalódnék a lányomban,ha ennyire nem bírna,már bocsánat,de a bugyijában maradni,hogy random srácoknak ilyen könnyen adja magát.

2019. máj. 26. 13:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Emberek!!!!

Csomóan mondják hogy nem interneten kéne ismerkedni, mozdulj ki valahova blablabla.

Itt meg páran írják hogy nem az utcán kéne (XD????)

Akkor hogyan ismerkedjünk???

2019. máj. 26. 13:40
 6/15 anonim ***** válasza:
46%

#5:MErt nem csak az utca meg a net létezik.

Könyvtár,közösségi események,előadás,kirándulás, hobbi cselekvések stb kapcsán megismerni valakit és egy hosszabb beszélgetés által kiváltott szimpátia után valaki megadja az elérhetőségét,az még okés,de hogy egy kislány egy-két mondat után elérhetőséget ad két ilyen suhancnak,az felelőtlenség,ráadásul hová tűnik az önbecsülés? Hogy nem adjuk magunkat ilyen könnyen?

2019. máj. 26. 13:55
 7/15 anonim ***** válasza:
5 Ember! Hát lehet ismerkedni máshol, élőben, de nem az utcán.
2019. máj. 26. 18:58
 8/15 anonim ***** válasza:

6, 7

jó, igazatok van, csak hát ugyanaz a kettő kb

2019. máj. 26. 19:16
 9/15 A kérdező kommentje:
Teljesen normális fiúk voltak, nem tartom magam felelőtlennek miatta, nyilván akárkinek én sem adtam volna meg. Szerintem sokkal több veszélye van az internetes ismerkedésnek, hiszen a gép mögött bárki lehet.
2019. máj. 26. 19:47
 10/15 anonim ***** válasza:
De hát kérdező! Biztos szép vagy- egy 16 éves lány mindig szép- miért erőlteted ezt? Szórakoztak és elvonultak. A netes IS rossz. Becsüld magad többre, ne ájulj már be egy utcai beköpésnek.
2019. máj. 26. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!