Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenne egy olyan kérdésem hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy olyan kérdésem hogy egy fiu miért jelöl engem ismerösnek ha aztán letilt? A többi lent.!?

Figyelt kérdés

Szóval bejelölt engem a facebookon majd letiltot engem a jelengeli profilomonő e de még a régi fiokomon is le tiltot szóval mind kettő facebookomon de azért az instagram sztoryaimat nézi de persze ot se követett be mert ugye csak azzok sztoryát látod instán akiket bekövetsz !!! szóval ő ezek szerint direkt megy rá az én oldalamra és nézzi meg!?????????

Ez lenne a kérdésem remélem tudtok segiteni kösszi :) amugy 16 vagyok és lány ő meg 17 fiu :D

2018. júl. 22. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszéltetek, mielőtt letiltott?
2018. júl. 22. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:
szia nem!! Amugy mindig csak a növére szokkot engem hivni telon és gondolom mindig halja amit mondok meg ilyesmi amugy nem is ismer az a furcsa csak hogy o letilt engem aztán a multkor ott voltam ahol ök laknak abba a városban a rokonaimnal mert ugye ok is ot laknak abba a varosban es azt uzente hogy milyen rossz hogy nem tudtunk menni sehova mert pont valahol volt akkor. Es sehogy nem tudtunk talalkozni persze nem ketten taliztunk volna hanem a tesojai meg en is a tesomal szoval nem ertem lehet kicsit bonyolult vagyok bocsi :D
2018. júl. 22. 22:09
 3/3 anonim válasza:

Úristen !!!!!

Velem is ugyan ez volt. Letiltott.

Aztán csináltam újat , bejelölt majd ismét letiltott. Rafináltak !!!!!

Ha többet bejelöl én biztos nem jelölöm vissza velem nem fog szórakozni. 😂

2018. júl. 23. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!