Ismerkedős csoport (fb) bejelöl ismerősnek, elfogadom, messengeren csak ráköszön, letilt. Nóóóóóóórmáááális?
Egy haver betett egy jelölős ismerkedős csoportba. Rámjelöl egyik csaj. Fogadom. Utána a messengeren annyit írok, hogy Szia, majd akartam egy boldog újéves valamivel nyitni feléje, erre püffletilt. Minden ok és előzmény nélkül? Nóóóóóórmális???? :D
Van, aki érti az ilyen mögött rejlő motivációkat?
tudod mi megy facés társkeresős csoportokba?ki írja egy férfi,sziasztok ismerkednék,akinek bejövök írjon:0 válasz
dagadt lány :sziasztok:200 lájk,300 hozzászólás
#2 azért ki kellett emelni, hogy dagadt lány :'D
Amúgy én a helyedben nem várnék semmit ezektől a csoportoktól, unalmamban voltam párban, és a pasik is ezt csinálták. Lehet berezel, hogy mégse akar veled beszélgetni, vagy szimplán elfelejti az abc-t. Nem kell velük foglalkozni.
A kérdező kommentje:
Igen ezt én is láttam, nincs olyan ronda nő, akit ne akarna legalább 50 pasas megdönteni. Én sem értettem ezt.
ne a döngetésre hivatkozz,azt a gyk-s nők nem szeretik :D
maradjunk annyiban hogy egy nő lehet külsőre dagadt narkós fejű,akkoris lessz fickója(aki nem csak bacni akar vele)
"a gyk-s nők nem szeretik'
A gyakorikerdesek.hu közönsége valami szekta vagy különcsoportosulás??? :D ezen nagyot néztem :)))
A nevét letudta írni rendesen?
Arra gondolok pl. Nem ez volt a neve: Jb csillu, Cya Cica, Enikee
Néhány még a nevét sem tudja leírni. Te meg ráköszönsz, és csodálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!