Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért néznek leszbikusanak? 16L
Figyelt kérdés
Nem vagyok még biszex se nem hogy leszbikus de megtuttam hogy több srác azért nem mert kezdeményezni mert leszbikusnak hitt. Komolyan ha rövidebb Kb vállig érő hajam van és kicsit fiúsan öltözködöm.2019. máj. 24. 20:25
1/7 anonim válasza:
Ha valaki fiúsan öltözködik az altalaban nem a fiúkat szereti legalabbis sokaknak ez jon le pl nekem is
2/7 anonim válasza:
Fiatalabb koromban én is gyakran megkaptam, hogy meleg vagyok. Félhosszú vagy vállig erő hajam volt. Most már öregszem, de a félhosszú haj maradt. Annak idején elég bosszantó volt, most már nem zavarna, de már nem is néznek annak. Vedd poénra, lazára a dolgot. 35.F.
3/7 anonim válasza:
Szerintem azért néznek leszbikusnak, mert rövidebb, kb. vállig érő hajad van és kicsit fiúsan öltözködsz.
Engem meg heteróknak néznek, mert hosszú hajam van, magas vagyok és van rajtam némi smink, pedig meleg vagyok, mint a kályhacső.
40+ LN
4/7 anonim válasza:
Én régebben ismertem 2 lányt is amikre igaz ez az öltözködés, hajstílus. De egyszer se gondoltam, hogy leszkibusak, mert mögötte megláttam a női vonásukat is. Lehet ezt nem mutatod ki :). 18f
5/7 anonim válasza:
Én se értem, hogy ha rózsaszín nadrágom mellé ha a citromsárga ingemet veszem fel, akkor miért néznek búzának xd
6/7 anonim válasza:
A válig érő haj nem rövid.
Lehet azért, mert a homik, mivel nem természetes módon fordulnak elő, nicns kultúrájuk, semmilyük (csak ego), ezért innen-onnan összeopkodnak dolgokat, pl a tomboyoktól az öltözködést, a punkoktól a hajszíneket stb.
7/7 anonim válasza:
Engem meg mindenki heterónak néz, pedig leszbikus vagyok... 16L (félhossszú haj, inkább lányos öltözködés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!