Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, de idősebbnek néznek. Ti mit gondoltok, ez baj?
Figyelt kérdés
Személy szerint engem ez csak most kezdett el picit zavarni, hogy 16 éves vagyok, de kb 17, inkább 18-nak néznek. Tudom 1-2 év nem tűnik soknak, de például korombeli fiúknál ez lehet gond. Azt még hozzatenném igen sminkelem magam, igen magas vagyok. Kérlek, mondjátok nektek ez gondot okoz/na/, ha a helyemben vagy a 16-19 éves fiúk helyében lennétek?2018. ápr. 17. 23:47
2/10 anonim válasza:
Ma már úgysem lehet eldönteni csajoknál, hogy ki mennyi éves. Láttam már olyan 13 éves lányt is akiről elsőre azt gondoltam, hogy kb 20-21.
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem okozna gondot. Az viszont igen, hogy rossz kategóriába írtad a kérdést. 43/F
4/10 anonim válasza:
1-2 évmég nem nagy ügy. Vedd az öltözködést, hajadat kislányosabbra. Csak ne ess túlzásba, hogy fiatalabbnak gondoljanak :-)
5/10 anonim válasza:
Nem gond, engem is idősebbnek néznek folyton az osztálytársaimnál is, pedig fiatalabb vagyok az összesüknél.
6/10 anonim válasza:
A magasság az egy dolog, az alapján nem igazán lehet megítélni az emberek korát. És basszus, én a helyedben örülnék ennek. Én is 16 vagyok, és rendszeresen megkapom hogy "ugye most vagy hetedikes/nyolcadikos?"
7/10 anonim válasza:
engem zavarna egy kicsit, nem az hogy idősebbnek nézel ki, az ugyan kit érdekel?? 16 vagy?? akkor mindegy menyinek nézel ki akkor is annyi vagy, a smink az ami engem kicsit zavarna, utálom ha a barátnőmön van egy kiló vakolat, de egy szolíd elmegy
8/10 A kérdező kommentje:
Igazságszerint kinek mi, de szerintem nem viszem túlzásba a sminket, bár ez tényleg mindenkinél életéről és hát én csak így érzem jól magam
2018. ápr. 19. 21:44
9/10 A kérdező kommentje:
Eltérő*
2018. ápr. 19. 21:46
10/10 anonim válasza:
hágyjuk, szerintem nincs ezzel gon, nekem el se hitték, hogy én már 16 vagyok. :D(fiatalabbnak néztek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!