Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak kikhez vonzódnak jobban? Egy 20 évesnek kinéző 30-as nőhöz vagy egy huszonévesen már idősebbnek kinéző nőhöz?
Mert mindenhol azt hallom,ogy az idősebb pasik a fiatal csajt akarják.
Hát szerintem meg nagyon nem az számít,hogy mi van a személyidbe írva.
Nem számít a dátum,csakis az,hogy hogy nézel ki.Ennyi.
Én mindjárt 30 leszek, és még indén is elkérték a személyimet a dohányboltban...:)
Én szeretem ezt, és örülök neki...:) inkább nézzenek fiatalabbnak, mint 29 évesen 35-nek...:)
Persze 18 évesen nagyon zavart, hogy a ballagási ing vásárlásánál az eladónő megkérdezte, hogy: "na és honnan ballagsz kedves? Általános iskolából?" :DDDDD
De mára nekem ez pozitív dolog, ráadásul a férjem pár évvel fiatalabb is, így pláne nem bánom, hogy nem tűnök öregebbnek a koromnál.
"Nem számít a dátum,csakis az,hogy hogy nézel ki."
Mindig vicces, amikor néhány nő kiakad, hogy nem kell senkinek, mert 15 helyett csak 10 pasi próbálkozik nála. Bezzeg a szomszéd csajszinál, aki órákat sportol egy héten, bepróbálkoznak tizenöten.
Persze, hogy a külső számít. Ha nem vagy elégedett a külsőddel, tegyél érte. Ettől még nem fog mindenki feleségül venni 20 éveseket és leköpni a harmincasokat.
A fiam barátnőjének néznek sokszor, és nem az öltözködésem vagy a viselkedésem miatt.
A párom 2 évvel fiatalabb mint én, de volt már tizenévvel fiatalabb pasi is az életemben.
A külső is számít, de nem hiszem,hogy azon áll vagy bukik egy kapcsolat,hogy ki hány évesnek néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!