Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesen csak a lúzer pasik vágynak kapcsolatra?
Én nem vagyok társasági, magamnak való vagyok, de van önbizalmam és határozott vagyok. Nem csak a két véglet van.
Vágyom párkapcsolatra, igen.
De azt is tudnod kell rólam, hogy szűz vagyok és még soha nem volt barátnőm... :D
En is kb egy eve vagyok szingli, nem tartom magam se luzernek, se onbizalomhianyosnak sem es en is keresem a masik felem. :)
Volt mar tobb kapcsolatom, egyszeruen az elmult idoszakban olyan lanyokkal hozott ossze a sors akivel nem passzoltunk valamiert.
25F
Ez egy tipikus felállást vázol fel, amit már régen megfigyeltem.
Vannak népszerű, társasági, extrovertált férfiak akikre a nők többsége vágyik. Őket hajkurásszák, ők azok a férfiak akik prioritást élveznek a nők szemében. Jobban közelednek hozzájuk, nyitottabbak velük stb. Persze ezeknek a srácoknak a többsége kihasználja ezt a helyzetet és megpróbálnak minél több nővel lefeküdni, szexelni.
És van egy másik csoportja a férfiaknak akik nem ennyire népszerűek. Nem feltétlenül néznek ki rosszul. Sokszor talán lélekben és fejben tisztábbak és normálisabbak mint a mainstream srácok. De irántuk közel sincs akkora érdeklődés a nők részéről. Unalmasnak tartják őket. Pedig nem is biztos, hogy annyira unalmas srácok ők, csak egyszerűen nem mutatnak akkorát a társadalomban, hogy a nők hypeolják őket. Nem keltenek elég nagy benyomást, nem hivalkodóak, nem hívják fel magukra eléggé a figyelmet. Így nem is sok nőhöz van közük. Nem lúzerség kategória ez, egyszerűen csak nem elég jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!