Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonévesen csak a lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesen csak a lúzer pasik vágynak kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve szingli vagyok, sokat randiztam ezalatt és teljesen azt tapasztalom, hogy aki akarna kapcsolatot, az vagy önbizalomhiányos, vagy magányos, vagy valami ilyesmi...de a társasági pasik, akikkel szívesen járnék, vagy egyáltalán nem akarnak komolyat, vagy max pár hónapra képesek lekötni magukat.

2018. jan. 1. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Én meg pont fordítva látom. A lúzer pasik jönnek a "minek a csaj, csak baj van vele" meg "jajj azért nincs barátnőm, mert nem is akarok" baromságokkal. Mert kell valami kifogás amiért nem kellenek senkinek. Míg egy igazi férfi mindig kapcsolatot akar, és talál is. A normális férfiaknak nem esik nehezükre egy nőt szeretni.
2018. jan. 1. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Én extrovertált, bulizós, magabiztos srác vagyok, mégis szűz, úgyhogy erről ennyit :D

(ettől függetlenül az eltérő személyiségű embereket nem tekintem lúzernek, mint a kérdező)

19/F

2018. jan. 1. 19:41
 13/14 anonim válasza:
Hát én sem találom azokat a pasikat akik kapcsolatra vágynak... :( tényleg csak a nagyon kis szerencsétlenek. és én egyáltalán nem a társaságok központjában lévő pasikra vágynék. Sima egyszerű normális palira nincs semmi extra elvárásom
2018. jan. 2. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:

#11, hülyeségeket meg ne írj már le. Aki nem keres kapcsolatot,az már nem is igazi férfi? Ennyire elképzelhetetlen, hogy egy férfinak nem kell barátnő vagy feleség? Az meg, hogy a párkapcsolatokkal mennyi a baj, statisztikai tény: a válások, szakítások száma 10 éve folyamatosan emelkedik.

Attól, hogy kapcsolatfüggő vagy, és mástól teszed függővé a saját boldogságod, nem lesz automatische a világ többi része is ilyen. A mínuszt pedig kaptad.

2018. jan. 16. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!