Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odamenjek hozzá?

Figyelt kérdés

Sulimba jár egy fiú aki az egyik volt osztálytársammal jóba lett. Igazából nekem nagyon szimpatikus a fiú és sokszor várunk suli után egy buszra, ilyenkor általában egyedül áll akár csak én is. Amikor a volt osztálytársammal beszélgetek van, hogy ott van a közelben és sokszor nevet is a vicceimen. Tehát a célom, hogy első sorban meg merjem egyedül szólítani. Tanácstalan vagyok, hogy milyen szöveggel kéne odamennem hozzá. Amúgy a fiú egy évvel idősebb nálam.

-egy gimis lány

2019. máj. 24. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Erd el hogy elosszor 3masban beszelgessetek es jegyez meg valamit amit mond egy vicc vagy valami erdekesebb dolgot de vegulis barmi amirol nem jon le hogy erted

Aztan amikor masnap vagy legkozelebb a buszmegalloban vartok kerdezz ra hogy hogy is volt az a vicc vagy mit mondtal hany togye van a tehenednek es ebbol majd probalj kialakitani beszelgetest a buszon hogy am neked is van egy 6 csocsel ellatott tehened es vicces mert mindig arra emlekeztet hogy.......... Kit erdekel csak mondj valami es kerdezz vissza neha ha o mond valamit ne komoly temak legyenek ez fontos es ja hirtelen ennyi infot tudtam neked idetelepiteni

17/f

2019. máj. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!