Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókkal köszönt el, szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókkal köszönt el, szerintetek ez nem fura?

Figyelt kérdés
Egy barátommal barátság extrákkal kapcsolatot próbálunk kialakitani. Múltkor volt is már valami de utána úgy tettünk mintha nem történt volna semmi, viszont mikor elváltunk csókkal köszönt el.. Szerintetek?
2019. máj. 18. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Båszni akar
2019. máj. 18. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Hát, ha ez a ‘barátság extrákkal’ a cé, akkor nem kéne hogy fura legyen neked a csók. Hiszen ezt akartad többek között,nem?
2019. máj. 18. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne gondolj bele tobbet egyelore...majd ha mar celozgat vagy egyebek ra hogy tobbet akarna akkor meg beszelj vele.de egy artatlan csok nem biztos hogy azt jelenti :)
2019. máj. 18. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem a csók volt furcsa hanem hogy akkor is megcsokolt mikor elkoszontunk egymastol.

Ja nem, nem akarok semmibe bele latni semmit. :D

2019. máj. 18. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Barátság extrákkal szerintem undorító dolog....

ez az én véleményem.

2019. máj. 18. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat, enis furcsanak ereztem. Volt baratsag extrakkal kapcsolatom, az egyeb testi dolgokkal nem is volt problema, de az ilyen elkoszoneses csoknal enis csak neztem ez mi.... a csok szamomra bensoseges dolog mig a szex lehet akar osztoni is (meg persze szerelembol) szoval nem tudtam hova tenni. De vegul hamar vege lett, mivel mindketten talaltunk magunknak egy megfelelo partnert akivel szerelem is kialakult nem csak testi vagyak kielegitese.
2019. máj. 19. 02:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!