Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókkal kapcsolatban valaki segítene?
Nem, nem arr vagyok kíváncsi, hogyan kell csókolózni, csak azt akarom tudni, hogy
1) Csókolózott már valaki rágóval? Nem zavaró?
2) Csókolózott már valaki fogszabályzóval? Nem zavaró?
3) Csókolózott már valaki szemüvegben? Nem zavaró?
Nem kivallatás akart lenni, bocsi a sok kérdésért egyszerre. :)
1) De, zavaro
2) Semmi gond nincs vele, siman bele lehet jonni. Baratomnak volt fogszabalyzoja 2 evig:)
3) Nincs tapasztalatom ezzel, de mivel 2 szemuveges ismerosom van es lattam mar oket nyalakodni benne, gondolom nem lehet zavaro.
1) Igen, minket nem zavart, mind a kettőnk szájában volt rágó. Én úgy csináltam, hogy a nyelvemmel a jobb felső fogsorom külső felére "nyomtam", és nem is vettem észre, hogy ott van, volt barátom is gondolom így csinálta.
2) Még nem, de szerintem nem a másik fogát csókolod, így nem tudom miért zavarhatna.
3) Igen, és nem zavaró.
1) még nem próbáltam,de szerintem zavaró.
2) szintén nincs tapasztalatom ebben,de nem hiszem,hogy különösebben zavarna
3) nem zavaró (tapasztalat).
Így telibe ahogy ezt a három pontot leírtad...leírtá´ engem 😂😂
1.nem zavaró, és mivel nem szeretném semmiképp hogy rossz lehelletem legyen ezért jó is
2.volt 4 évig fogszabályzóm, semmi gond nem volt vele, a barátomnak még tetszett is 😂
3.szemüveges vagyok, belejöttünk ebbe is, de már néha kontaktlencsézek , vagy fel sem veszem sokszor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!