Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet gond a csókkal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet gond a csókkal?

Figyelt kérdés
még soha nem csókolóztam, a partnerem tapasztalt és azt hiszi én is az vagyok. holnap délben találkozunk, és közölte reméli kap egy csókot. első kérdésem, nagyon rosszak a fogaim, el van törve és csúnyák is. ez lehet hátráltatás a csókban, mármint nem lesz tőle neki rosszabb? második kérdés, már egyszer feltettem, de csak olyan válasz jött hogy "ez természetes majd tudni fogod ha csinálod" tudom hogy ez nem egy játék hogy utasításba adod hogy föl le jobbra jobbra balra. de még is nem tudnátok valami ténylegesebbet írni hogy mit csináljak a nyelvemmel? nem akarok beégni és kellemetlen szitut, 17/F

2016. júl. 11. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Sem látványra, sem érzésre nem lehet túl kellemes a törött fog. De ha nem feltűnő, akkor lehet észre sem veszi. Csókhoz pedig nehéz tanácsot adni. A legfőbb dolog, hogy ne légy mohó, először csak apróbb puszikat adj a szája szélére, majd lágyan bekapod a felső, aztán az alső ajkát. Így eljátszadoztok kicsit, aztán átdugod a nyelved a szájába, érzéki - körkörös, vagy csak előre - hátra mozdulattal maszírozod a nyelvét. A csók nem nagy tudomány, de gyakorolni kell. Sok sikert.
2016. júl. 11. 00:18
 2/4 anonim válasza:

Azt ajánlom ne paráz, a csók egy reflex jön magától.

Az első barátnőmnél is nagyon féltem hogy mit, hogyan kell csinálni de ahogy emlitettem a csók egy reflex.(elsőnek nem ajánlom hogy túl sok nyelvet használj). F/23

2016. júl. 11. 00:20
 3/4 A kérdező kommentje:
természetesen tisztában van vele. szóval fel fog tűnni neki mert tud róla, és elég látványos.
2016. júl. 11. 00:22
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Igen.
2016. júl. 11. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!