Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 és 16 éves? Működhet, vagy ilyesmi?
Persze, hogy működhet! Csak az a jó nagy büdös helyzet kislány, hogy az ilyen kapcsolatok 99%-a ugyanazzal végződik, vagyis egy jó nagy adag csalódással, mégpedig azért, mert csak kihasznál. Persze, VANNAK kivételek és lehet ez a srác pont az, de azért naiv se legyél kérlek! Az, hogy régóta ismered semmit nem jelent. Heh... Most le írhatnék egy jópár ilyesmi esetet, de nem akarom még az élettől is elvenni a kedved inkább.
A válaszom röviden annyi, hogy működhet, de ne legyél naiv.
18 éves lány voltam, 26 éves a párom.
3 éve együtt vagyunk, együtt élünk.
Ha megfelelő érzelmi intelligenciád van, szerintem mehet.. Bár ha szeretne gyereket, vagy hazasodni akkor tényleg érdekes lehet. Nálunk nem jött szoba gyerek, mármint nem akarunk, meg házasság se. Tehát ebből nincs baj, inkább a pörgésemből, én szeretek bulizni, programokat csinálni. Általában megvan a két külön baráti kör, de együtt is eltudunk. Ez még egy hátrány, hogy ő hamarabb abba akarja hagyni a bulizást, bár! Én szoktam 43 éves emberkével is menni, és pörög! Te ismered. Ettől nem pedofil, valószínűleg eltudod dönteni, mit is akarsz ennyi idősen. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!