Szerintetek ilyesmi működhet?!
A tested nem lehet átalakítani.
A démonok energiából állnak, az emberi lélek is ebből áll, de amíg nem szakad el a fizikai testtől, addig nem fogsz tudni alakot változtatni.
Ráadásul ahhoz is energiára van szüksége a léleknek.
A halálod után képes lehetsz rá, de amíg a tested korlátai között vagy, addig nem.
1.Nem pont arra gondoltam :D :)
2.Tudnál nekem privátban is mesélni erről? Mert kíváncsivá tettel
Nem, ez nem lehetséges. Hipnózissal elérheted, hogy másnak lásson egy, vagy néhány személy, de ez illúzió, nem valós átalakulás. Nem sorolom fel a főbb akadályokat, de pontosan ugyanezen okok miatt nem létezik az állati transzformáció sem.
Az pedig erős tévedés, hogy a démonok képesek alakot változtatni. Hazudni képesek. Becsapni az érzékeidet. Mivel nincs olyan alakjuk, amit láthatsz, nem is nehéz elhitetni veled a hazugságot. Ha mágiával, és okkultizmussal foglalkozol, akkor érdemes elvonatkoztatni a divatos ötletektől, és nézetektől.
egyes vagyok háát esetleg ha szakálat növesztesz és máshogy hordod a hajad az is változtat:'D
ha extrémen akarod akor meny kondiba és légy izmosab ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!