Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek ilyesmi működhet?!

Szerintetek ilyesmi működhet?!

Figyelt kérdés
Hallotam olyasmit hogy az ember megtudja változtatni a fizikai külsejét és mások alakját feltudja venni egy bizonyos varázslatal mert azt tudom hogy a démonok erre képesek de hogy az ember is képes lenne?Engem ez nagyon érdekelne

#mágia #varázslat #démon #Külső Megváltoztatás
2016. febr. 28. 08:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Kedves utolsó mit is mondjak mondjuk ha ez ez működne akkor 10.000-emberből ha 2-nek sikerülne szerintem biztos nem vágna fel ezzel a dologal hanem sunyiban kihasználná a maga hasznára"

Mitől logikusabb sunyiban nyomni a dolgot, amivel ha lebukik, mindent elveszt, mint sztárként élni, mint pl. Uri Geller?

2016. febr. 28. 21:02
 12/18 anonim ***** válasza:
miért van ENNYI hülye?
2016. márc. 6. 17:48
 13/18 anonim ***** válasza:
2016. márc. 14. 20:57
 14/18 A kérdező kommentje:
:D :D Gondoltam hogy lesznek olyanok akik el poénkodják a dolgot de én ezt komolyan gondoltam
2016. márc. 15. 16:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is. A dolog a poén, ezt nem lehet elpoénkodni.

Amúgy így lehet alakot váltani... Vagy betegségtől, vagy egyedfejlődésből, mint a lepke. Az, hogy te oly csekély tudás birtokában vagy, hogy a szabadon szálló képzeletednek nem szab határt semmilyen ismeret, az a te bajod.

2016. márc. 15. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert igazából tényleg poén a dolog, mint általában az itteni dolgok. Az emberek többségének kell egy alternatív kis világ, amiben nem érzik olyan szerencsétlennek az életük. Vagy szimplán csak izgalmas. Ezért mindenféle dolgot kitalálnak és bizonygatják. Amikor pedig a tényleges bizonyítás jönne... Hirtelen elkezdik azt a szöveget, hogy nincs mit bizonyítaniuk! :D
2016. márc. 15. 22:04
 17/18 anonim válasza:

Kedves #9, gondolom, neked a kormod sem lilul be, ha rávágsz kalapáccsal?

Csak azert kérdezem, mert ebben az esetben is energia változtat fizikai tulajdonságom .

2016. márc. 23. 03:01
 18/18 anonim ***** válasza:

A keleti mesterek . India , Tibet , Stb. képesek ilyesmire van ilyen tudásuk , képességük .

A varázslat mindig veszélyes mert a varázsló nem tudja uralni az erőket csak kísérletezik !

2016. márc. 23. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!