Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak olyanokat vonzok be, akik egyáltalán nem jönnek be?
Most jön az, hogy "Örök szabály: Aki tetszik nekem, annak én nem". Hát ez így van. Sosem viszonozták az érzéseimet. Erre még jön az, hogy mindig olyan embereknek tetszettem meg, akiket idegesítőnek találtam (mert nyomult vagy egyéb idegesítő szokások) vagy egyszerűen nagyon buták voltak :/ Mármint úgy tényleg... nem azért, mert nem tanultak, hanem úgy alapból.. De ha még próbálkoztak volna segíteni magukon és láttam volna rajtuk az elszántságot :( De sajnos sokan még perverzek és "alpáriak" voltak..
Nem vagyok egy könnyűvérű, kihívóan öltözködő lány, nem is vagyok nagyszájú (inkább introvertált)... Mégis...csak a felsoroltak próbálkoztak nálam... Gondolom azért, mert nem olyan lány vagyok, aki szóba sem akar állni olyan fiúval, aki meg sem közelíti az elvárásait (bár ez az ideál dolog is egy hülyeség, ha túlzásba viszik)... Akkor is beszélgetek, ha esetleg mások lenézik a külseje/mentalitása miatt.
De azért, hogy egy normális fiú sem néz rám...kezd elgondolkodtatni, hogy talán velem van a baj... Túlságosan zárkózott lennék? Nem mintha nem lennék meg egyedül, mert tényleg nincs szükségem párkapcsolatra, így is egésznek érzem magam, csak elgondolkodtat néha, hogy mi okból vagyok ennyire észrevehetetlen a számomra esélyes fiúk számára, míg az esélyteleneknél pedig "népszerű".
Azt gondolom nem vagyok se csúnya, se hülye. Inkább átlag. Tehát nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!