Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok, hogyan építsem le? Leépítsem egyáltalán?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az életemben jelenleg. Lassan két éve lesz, hogy megismertem, ő akkor érdeklődött irántam és randira hívott, azonban én nem vettem túl komolyan, hiszen azt hittem, én is egy lennék a sok közül (bizonytalan, nem túl magabiztos lány voltam), illetve alakult nekem valami egy fiúval, és ezt nem akartam elrontani. Utána néha még írt, de csak snapen és mindig rám szólt ne mentsem le... (már alapból ez is fura volt), utána pedig összejött egy lánnyal, akivel azóta is együtt van, illetve én is a barátommal. Azonban most valahogy ismét az életembe került, igazából nem pontosan értem hogy van megint képben. Rám írt, két napig beszéltünk, mint kiderült, lelépett a tavaszi szünetre, és akkor elmondta, hogy én régen mennyire tetszettem neki, és hogyha észhez térek, írjak rá. (???) Kíváncsi voltam és sokat járt az agyam ezen az egészen (bár nem érzek iránta semmit, hiszen szeretem a barátomat - mégha mostanában elég válságos is a kapcsolatunk, nem tudnék fejest ugrani egy újba; még ha a fiú amúgy tetszik is). Írtam neki, hogy ezt azóta se bírom hova tenni. Másnap írt vissza (gondolom, a barátnőjével volt), és elég sokat beszélgettünk, szinte egész éjjel. Kitalált valamit, hogy hogy jelezzek neki, ha beszéni akarok vele, és ha jó, akkor ír (ez is elég gáz amúgy, főleg hogy egy félmondatot nem ejtettem hogy én akármit is akarok tőle, szimplán jóban vagyunk). Azóta kétszer beszéltünk, egyszer megkérdeztem tőle, pontosan mit akar, mire azt mondta, nem tudja, de érez valamit mióta először beszéltünk. Kérdeztem, hogy szexet akar? Merthogy semmiképp nem mennék bele, még ha nem is lenne barátom, mire azt mondta, nem ilyenek a szándékai. Tök érzelgős volt az egeész, majd tegnap már arra tértünk ki mi lenne ha küldenék neki képet (és nem az arcomról). Elmondtam neki, hogy sokszor eszembejut ez a dolog, mire írta, hogy ne gondoljak bele sokat, és ne keverjek be a barátnőjénél. Mondom mi vaaan? Most már elegem van, nem tudom mit akar, mindig mást mond, hogy rázzam le, segítenétek?2019. máj. 4. 23:48
1/3 anonim válasza:
Egyszeruen mondd meg, baratod van es neked ezek a kepek es beszelgetesek nem fernek bele
Ha ramenos tiltsd le.
2/3 anonim válasza:
Ja meg en csak azert is screenelnem es kuldenem az asszonyanak.
3/3 anonim válasza:
Ha nem akarnál tőle semmit már rég leépítetted volna, hogy a barátodat szereted és ő is maradjon meg a barátnője mellett ne írogasson neked.
Viszont, látom neked bejön ez a szitu, ne feltétlen azért mert nem szereted a barátodat, vagy tetszik ez a pasi, lehet azért, mert önbizalom erősítő hatása van, hogy mások is érdeklődnek utánad.
HA más van mögötte azt csak te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!