Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudom elhívni a csajt randizni, mert mindig találok valami kifogást. Mit javasoltok? Leírásban elmagyarázom.18/F
Szóval szokásos story-nak tűnhet, de bonyolult helyzetben vagyok. Tehát van egy lány(18), aki túlzás nélkül kb. 2 éve tetszik külsőre-belsőre(még egy szót sem beszéltem vele, csak barátnői mesélték, hogy milyen lány). Gyönyörű lány, nem láttam még hozzá foghatót, ezért is nem hagy nyugodni a dolog. Szinte bármikor lenne rá alkalmam, hogy elhívjam randizni és szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy igent is mondana, mivel nem igazán volt még barátja és válogatós(úgy értem, hogy nem éri be akárkivel). Azért érdekes ez a helyzetem, mivel jóképű srác vagyok, magabiztos, jó humorérzékem van, rengeteg bókot kapok lányoktól, olyan lányoktól is, akiket nem ismerek, tehát nem barátok, meg ilyenek, szóval nincs semmi olyan baj velem, ami miatt úgy kellene érezném, hogy kevés vagyok neki, mivel egyik srác se volt a nyomomban sem akivel ez a lány régebben kavart. Szóval nem arról van szó, hogy önbizalomhiányos vagyok vagy ilyenek, inkább arrogáns és nagyon válogatós, annak ellenére, hogy szinte az összes lány igent mond nekem. De valahogy, amikor alkalmam lenne rá, hogy elhívjam őt, akkor mindig az pörög az agyamban, hogy nem is annyira különleges, meg majd legközelebb elhívom, hiszen rengeteg időm van. Túlzás nélkül kb. 2 éve halogatom ezt a dolgot és már nagyon unom, és idegesít, főleg úgy, hogy minden héten eltervezem és tudom, hogy a válasza igen lenne, de egyszerűen sosincs semmi belőle. Nem szeretném veszni hagyni, mert attól félek, hogy még egy ilyen lányt nem fogok találni, legalább is a közeljövőben biztosan nem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mit javasoltok, mit csináljak? Volt már tapasztalatotok ilyen helyzettel kapcsolatban? Személyesen nem kérdeztem még senkitől sem, mert hogy jönne le nekik, ha ilyet kérdeznék pont én, ezért kíváncsi vagyok, hogy ti mit mondtok erre.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettek vele. Kérlek kort és nemet írjatok, köszi.
Tetszik igen, csak mivel még nem beszéltem vele, így könnyű azt kifogásnak találni, hogy mégsem olyan mint amilyennek elképzelem.
Értem én, hogy oda kellene mennem, de egyszerűen mindig úgy vagyok vele, hogy majd legközelebb, majd legközelebb és folyamatosan csak halogatom.
"mivel még nem beszéltem vele" Akkor mit akarsz, két év az nagyon hosszú idő. Szerinted addig ő mit csinált?
Szerintem tudatalattiban nem állsz készen egy kapcsolatra, és ezért van.
#7-es ezen már gondolkoztam, hogy elhívok magammal valakit és megmondom neki, hogy mindenképp kényszerítsen rá a dologra, de nem jutottam el addig, hogy tényleg el is hívjam a havert.
Az a probléma, hogy mikor nem vagyok a közelében, akkor úgy vagyok vele, hogy miért ne, hiszen tök jó csaj, meg mit veszíthetnék, de mikor ott vagyok, akkor attól félek, hogy ha megismerem akkor nem lesz olyan amilyenre számítottam vagy ha olyan is lesz, akkor a kapcsolattal járó kötöttségektől félek. Nem hűtlenség meg ilyenek, csak az, hogy találkoznom KELL vele ha van kedvem, ha nincs, ha van időm, ha nincs, stb. Furcsa így fogalmazni, meg valószínűleg hülyén gondolkozok ilyen téren, de a legkisebb kötöttségtől is már szabályosan rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!