Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit javasoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Mostanában rettenetesen mozognak a hormonjaim. Rengeteg mindenről elvonja a figyelmemet. Próbáltam hobbit keresni, hogy elvonjam a figyelmemet. De nem alakult még ki az érdeklődési körö. Vagy csak nem találtam meg eddig. Szeretném, ha az agyam és úgy minden porcikám nem a fiúzáson járna, hanem a tanuláson. És annyiszor elkalandozok... Valami megoldás? Ti mit csináltatok ilyenkor? Hogyan tudom magam visszafogni?

A korom még a tinikorszakban van.

2019. jan. 9. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez csak természetes, hogy nagyon-nagyon vágysz arra, hogy egy fiú melletted legyen, stb, stb! Tini vagy, így nem meglepő. :) Szerintem ez nem baj! Amíg nem válasz.... Na de szerintem, hogyha hobbit szeretnél keresni, az legyen valami olyan, amiből hasznot is húzhatnál! Pl. tanulás! Hidd el, hogy a jövőben még hálás lennél magadnak, amiért sokat tanultál, és esetleg még egyetemre is járnál! Ha valami életképes egyetemi szakra mész, akkor eléggé komoly tudásra tehetsz szert, aztán meg majd halálra kereshetnéd magad!:D De még a sportolás sem lenne az utolsó szerintem! Minden férfinak tetszik, egy csinos, sportos lány! Szép lábak, fenék, meg minden! Vagy esetleg nézz sorozatokat, angolul magyar felirattal, így az angolt is tanulnád miközben sorozatokat nézel. :) Vagy esetleg játsz, olyan játékkal, ami tetszik neked! Mellesleg, a játékokban sok fiúk vannak;) Visszafogni magad hát nem tudom, hogy hogyan tudnád! Véleményem szerint elég nehéz feladat lehet! Nem tudom hogy hogy vagy ilyen téren, de hogyha nagyon vágysz a fiúkra, és még elsietni sem szeretnél semmit, akkor még mindig a legjobb módja, ha "könnyítesz magadon"- szerintem tudod mire gondolok! :D Én 13-14 évesen nagyon vágytam a csajokra, már-már egy egy beszélgetésért is megtudtam volna őrülni kb! Sok fiú fiatalon eléggé sokszor magához nyúl... :D Kinek mennyi a rekordja! De ez szerintem lányoknál sem lehet sokkal másképp :) Szerintem egyedül ez az, ami picit tudja csökkenteni a vágyaidat, meg a fantáziádat! Hogy ne kattogj állandóan a fiúkon! Viszont hogyha semmi sem segítene ezek közül, akkor viszont szerezni kell egy fiút magadnak! El kell kezdeni majd ismerkedni! Sok sikert előre is! :) Remélem valami értelmeset is mondtam :D
2019. jan. 9. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy a sok macsó gyökér csak kihasználna, és hogy majd jönni fog az aki szeret ahogy vagy. Nekem ez az egyik okom amiért sose volt barátnőm, bár azt hiszem ez lesz a leg nyomósabb ok amiért nem is lesz. Nem kell elkapkodni, és csak hogy tudd a többiek nem menők ha nekik már van valaki és elvesztették már. Csak hogy ne gondold hogy olyannak kéne lenned mint ők.. Te legyél okosabb.
2019. jan. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!