Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok a szemüveges lányokról? (Bővebben lent)
Szemüveges vagyok, és nem szeretem, valahog a szokásosabbnál is csúnyábbnak érzem magamat benne és ja. Egyszer azt hallottam, hogy a srácok igen is szeretik a szemüvegeket, amikre a lányok azt hiszik, hogy a szemüveg ciki.
Értitek na.
De ez mennyire igaz? A fiúk tényleg szeretik a szemüveges lányokat?
Van akinek jól áll, van akinek kevésbé.
De az esetek többségében fel szokta dobni az arcokat :)
Szia! Egy időben engem is érdekelt ez a kérdés szemüveges lányként. :D
Azóta felváltva hordok kontaktlencsét és szemüveget és azt kell mondjam nagy általánosságban, hogy nem ezen múlik, hogy bejössz-e valakinek.
18/L
Ez önmagában kevés.
Ha egy lány szép, bájos, aranyos, kedves, magabiztos, akkor ezen egy jól megválasztott szemüveg nem tud rontani, sőt.
Ha elhanyagolt, trampli, csunya, mogorva, barátságtalan, akkor a szemüveg sem fogja se jobbá se rosszabbá tenni az összképet.
A szemüveg is csak egy szükséges kiegészítő, mint egy sapka, nyaklánc, karkötő.
A férfiaknál nem ez a mérvadó, hanem maga az egyén.
Ez csak ovodában meg alsó tagozatban van jelen, hogy "szemüveges" meg minden egyéb amivel lehet a másikat cikizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!