Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit gondoltok a szemüveges lányokról? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szemüveges vagyok, és nem szeretem, valahog a szokásosabbnál is csúnyábbnak érzem magamat benne és ja. Egyszer azt hallottam, hogy a srácok igen is szeretik a szemüvegeket, amikre a lányok azt hiszik, hogy a szemüveg ciki.

Értitek na.

De ez mennyire igaz? A fiúk tényleg szeretik a szemüveges lányokat?

2019. máj. 3. 11:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Van akinek jól áll, van akinek kevésbé.

De az esetek többségében fel szokta dobni az arcokat :)

2019. máj. 3. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó nő vagy jegyezd meg qurva mind1 mi van rajtad. Ha nem akkor is csak akkor jól kell eladnod magad
2019. máj. 3. 19:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik a fiuknak a szemuveged mit csinalsz inkabb nem hordod es nem latsz? Inkabb az nem tetszik nekik szerintem, hogy buta vagy
2019. máj. 3. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha jól áll neki akkor szeretem
2019. máj. 4. 12:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia! Egy időben engem is érdekelt ez a kérdés szemüveges lányként. :D

Azóta felváltva hordok kontaktlencsét és szemüveget és azt kell mondjam nagy általánosságban, hogy nem ezen múlik, hogy bejössz-e valakinek.

18/L

2019. máj. 5. 09:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez önmagában kevés.

Ha egy lány szép, bájos, aranyos, kedves, magabiztos, akkor ezen egy jól megválasztott szemüveg nem tud rontani, sőt.

Ha elhanyagolt, trampli, csunya, mogorva, barátságtalan, akkor a szemüveg sem fogja se jobbá se rosszabbá tenni az összképet.

A szemüveg is csak egy szükséges kiegészítő, mint egy sapka, nyaklánc, karkötő.

A férfiaknál nem ez a mérvadó, hanem maga az egyén.

Ez csak ovodában meg alsó tagozatban van jelen, hogy "szemüveges" meg minden egyéb amivel lehet a másikat cikizni.

2019. máj. 6. 12:18
 17/17 anonim válasza:
utálom őket
2021. ápr. 28. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!