Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi szemüveges lány?
Fogsz te látni nem szemüvegeset is nyugi.
Amúgy nekem egy ideig, sőt, még most is van, de bejöttek/jönnek a szemüveges lányok, nem tudom miért. Nem azért, mert gyengébbnek látszanak, csak nekem lehet, hogy éppen ez a vonzó, amellett, hogy nemcsak a szemüvegeseket szeretem, de van akinek kifejezetten jól áll.
Neked nem tetszik vagy miért teszed fel a kéedést?
Az, hogy divat meg mehetséges, mert manapság már minden az... bár ez egy kicsit házrátazó eszköz, szóval én nem venném fel divatból, igaz, hogy a napszemüveget felveszem, de az napszemüveg.😂
Nekem is van, de nagyon utálom, szóval csak otthon használom. :/
17/L
divat is, sok helyen árulnak sima üveg lencséset
és a telefon, gép, tv mind rontja kicsit a szemet
de én nem panaszkodok, cukik tudnak lenni a szemüveges csajok, még nem volt olyan lány aki ha hozzá illőt vett fel ne javított volna a megjelenésén
Bár én fiú vagyok és szemüveges nem látom ezt a tömeg szemüveges csajokat, sajnos :(
Egyébként szerintem nagyon csinos ha egy lány szemüveges :)) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!