Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy baj ha 18 évesen egy 13...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj ha 18 évesen egy 13 éves lánnyal beszélgetek?

Figyelt kérdés
Nem akarok tőle semmit, maximum jó vele beszélgetni. De nem akarnék vele kapcsolatot, semmit csak beszélgetni.
2019. ápr. 29. 20:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem elítélünk! csak nem Ti lennétek az elsők, akik ezt az utat járják be. Akik hasonló cipőben voltak azok is azt mondták, amit Te. "Én?! ugyan... Veleee?! ne viccelj!". aztán hoppá. De ne foglalkozz ezzel... ha az élet úgy hozza, úgyis eszedbe jut majd, hogy gyk-n a szemetek tudtak valamit, és előre megmondták látatlanba' :D micsoda mágusok :D
2019. ápr. 29. 22:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, nen értem a kérdésed... Meg a viselkedésed.

Ha kapsz kritikát azt támadod, de alapból olyan kérdést tettél fel, ami önmagában nem probléma, ha bírsz magaddal.

Wcre egyedül kitudsz menni vagy ahhoz is a gyk kell????

2019. ápr. 29. 23:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Haver

Te is tisztában vagy azzal hogy ártatlan beszélgetést folytatni bárkivel lehet kortól függetlenül.

De te mégis kiraktad ezt a kérdést. Pedig tudod,hogy beszélgetni nem bűn. Akkor mi is a kérdés? NEM IS BESZÉLVE arról hogy a tini párkapcsolatok kategóriában van. Nem a "barátság"-ba kellett volna tenni ha tényleg csak dumáltok? Márpedig ha járni fogtok, akkor el fogtok jutni odáig, mivel te már férfi vagy!

Talán még saját magadnak is hazudsz. Érzed, hogy itt valami nem kóser.

Én nem ítéllek el, 1 év és legális lesz a lány, tőlem ha ő is akarja megdughatod. Nem vagyok én senki hogy megmondjam nektek hogy mit tegyetek, nem is tudnám megakadályozni Csak azt remélem hogy hamarabb észhez térsz és nem rontasz meg egy gyereket. Mert ő még gyerek, te pedig egy férfi vagy.

2019. ápr. 29. 23:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha úgysem akarsz mást, csak haverkodni és dumálni, akkor miért nem 13 éves fiúkkal ismerkedsz..?
2019. ápr. 30. 10:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Mêg mindig elítéltek
2019. ápr. 30. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Te örülnél ha a 13 éves lányod egy 18 éves fiúval "dumálna"?

Csak, hogy megèrtsd.

2019. ápr. 30. 19:49
 17/19 A kérdező kommentje:

Eddig is értettem.

Ha csak dumálna nem lenne bajom vele szerintem. Azzal szerintem nincs gond.

Nyílván furának tartanám egy picit de ha tényleg csak dumálnak. Márpedig itt tényleg csak az van, az is messengeren, azzal nem lenne bajom.

Igazából lehet, hogy rosszul fogalmaztam a kérdést, inkább az a helyzet hogy valaki azt mondta neki hogy ne beszéljen velem. Ezért nem akar beszélni. De elmondása szerint semmi baja nincs velem.

2019. máj. 1. 17:56
 18/19 anonim ***** válasza:
De hagyd már szegény gyereket! Mással is lehet dumálni, gondolom nem csak vele tudsz beszélgetni. Akkor? Miért pont vele kell? Miért nem jó egy... NEM gyerek?
2019. máj. 1. 18:07
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem föltétlenül kell vele.

Csak kérdeztem hogy nagy baj e?

De nem kell válaszolni, ha nem tudtok normálisan. Nem így számonkérően.

Egyébként meg nagyon értelmes gyerek.

Némelyik korombelinél értelmesebb.

2019. máj. 1. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!