Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még esélyes ez?
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy nemrég szakított velem a barátom méghozzá azért, mert már nem érez irántam semmit, de én még mindig mindennél jobban szeretem és vissza akarom őt kapni. Írásban elég nagy köcsög velem és úgy érzem nem is érdeklem őt és mindig azt írja hogy
hagyjam már békén meg ilyenek, de a szakításunk óta voltam kint vele és személyesen meg totál ugyanolyan kedves és gyengéd volt velem mint eddig sőt sokszor erősen megölelt és meg is csókolt engem. Gondoljátok hogy lenne még esélyem visszakapni őt?
2019. ápr. 27. 14:11
1/2 Tikszolover válasza:
Esélyed még lehet nála. De ha már nem nagyon megy oda hozzád beszélgetni vagy ír rád akkor kérdezd meg hogy az önszántadból szakítottál velem vagy valaki, például a családod kényszerített rá? De ha meg önszántából akkor ne legyél szomorú mert hidd el vannak még elég normális, helyes fiúk! Remélem tudtam segíteni. (:
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ő magától már nemigazán ír rám és önszántából szakított velem bár szinte biztos vagyok benne hogy az egyik haverja nagyon bíztatta őt benne
2019. ápr. 27. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!