Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire esélyes egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire esélyes egy olyan kapcsokat, ahol a lány 17, a fiú 15 éved?

Figyelt kérdés
Januárban lesz a lány 18 a fiú meg 16(2 nap eltéréssel).
2016. szept. 21. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem csak ezen múlik
2016. szept. 21. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem több 2-3 évvel fiatalabb fiú udvarolt, de eléggé zavart, hogy teljesen más érettségi szinten voltunk, mások voltak a problémáink, a gondolataink. Pl nekem már az érettségi, továbbtanulás, neki meg az előző heti focimeccsen való vereség. Plusz ilyenkor még előfordulhat a kellemetlen magasságkülönbség - bár ez még simán áthidalható.
2016. szept. 21. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, Én is hasonló cipőben járok.Engem pl nem zavarna a korkülönbség, itthon anyukámmal is beszéltünk erről. Nálunk hiába hogy 15 éves a fiú, elég értelmes dolgokról bírunk elbeszélgetni, viszont, ha összekerül a haverokkal akkor kész vége. Erre mondta azt anyukám, hogy az egy dolog, hogy velem normális, de madarat tolláról embert barátjáról... Úgyhogy én sem tudom mi legyen, mert vannak pro és kontrák is mellette/ellene. 17/L
2016. szept. 22. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, de szerintem 2 év nagyon sokat számít még ilyenkor. Pl. ha a nő 26, a férfi meg 23-24, az nem számít annyira szerintem.
2016. szept. 22. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!