Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Esélyes, hogy bejöttem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyes, hogy bejöttem neki?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú haverom, akit mindig érdekelt, hogy mi van velem és évekig mint nagyon jó barátok jól elvoltunk. Folyamatosan kereste a társaságom, nemegyszer kedveskedett is és mindig tudtunk miről beszélni, úgy éreztem, kölcsönösen felnézünk egymásra. Sajnos hirtelen elég durván összevesztünk, most kerüljük egymást már 2 éve. Úgy,hogy ő vétett ellenem még én ajánlottam fel neki, hogy legyen szent a béke, de nem akart róla hallani. Viszont fura, hogy ugyan nem akar kibékülni, de ha meglát egyfolytában bámul, a gólyabálon is majd kiesett a szeme. Mikor a barátnőimmel beszélgettem hallgatózott, és nemegyszer megkérdezte hogy miről dumáltam nekik. Eddig mindig gratulált a sakkeredményeimhez, összeveszés óta azt mondja, hogy egy tehetségtelen vagyok, de mégis kutat a helyezéseim után. Miért néz, kutakszik, kérdezősködik, ha közben meg eljátssza,hogy nem érdeklem és nem akar békülni?

18/L

2019. ápr. 8. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nr is foglalkozz ilyennel, kuldd el a pics.aba.
2019. ápr. 8. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
ne*
2019. ápr. 8. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Vágyik rád, de a becsülete többet ér mindennél, ritka az ilyen ember jó haverom lenne mert én is ilyen vagyok. Én is voltam már hasonló helyzetben csak azért tudom. Amúgy érdekelne min vesztetek össze. Akkor talán többet tudnék segíteni.
2019. ápr. 9. 02:12
 4/6 anonim ***** válasza:
3 vagyok nem tettem hozzá 18/F
2019. ápr. 9. 02:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Azon vesztünk össze, hogy nekem valami nem jött össze, eléggé elkeseredtem, ő meg a hátam mögött kikutatta és gúnyolódott rajtam
2019. ápr. 9. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez még mindig nem elég. Ha ennyiből kéne ítélkeznem, hogy gúnyólt hát, nem is tudom, talán ilyen a tipusa, így akarja biztos megtőrni a jeget, de jobb lenne tudni mit gúnyólt ki. Lehet csak te csináltál bolhából elefántot és emiatt b.o.l.o.n.d.n.ak. tart. Kűlsőre bejöhetsz neki, de belsőre nem. Érted mit akarok mondani nem? Biztos van pár szexepiled, amiről nem tudja levenni a szemét és csak azért bámúl. Velem is pont ez volt, de az egy másik téma. :)
2019. ápr. 9. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!