Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes, hogy bejöttem neki?
Volt egy fiú haverom, akit mindig érdekelt, hogy mi van velem és évekig mint nagyon jó barátok jól elvoltunk. Folyamatosan kereste a társaságom, nemegyszer kedveskedett is és mindig tudtunk miről beszélni, úgy éreztem, kölcsönösen felnézünk egymásra. Sajnos hirtelen elég durván összevesztünk, most kerüljük egymást már 2 éve. Úgy,hogy ő vétett ellenem még én ajánlottam fel neki, hogy legyen szent a béke, de nem akart róla hallani. Viszont fura, hogy ugyan nem akar kibékülni, de ha meglát egyfolytában bámul, a gólyabálon is majd kiesett a szeme. Mikor a barátnőimmel beszélgettem hallgatózott, és nemegyszer megkérdezte hogy miről dumáltam nekik. Eddig mindig gratulált a sakkeredményeimhez, összeveszés óta azt mondja, hogy egy tehetségtelen vagyok, de mégis kutat a helyezéseim után. Miért néz, kutakszik, kérdezősködik, ha közben meg eljátssza,hogy nem érdeklem és nem akar békülni?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!