Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Esélyes, hogy vette a jeleket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyes, hogy vette a jeleket?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki igen megtetszett. Félénkebb lány vagyok, ezért bejelöltem Facebookon, és lájkoltam a képeit, priviben köszöntöttem fel szülinapján, de ekkor ő csak megköszönte és nem lájkolta az én képeim. Májusban az profképét hűháztam és a májusi albumom ekkortól már ő is lájkolta.És a legújabb profképeim is belájkolta. Ezután Instán is bekövettem, vissza is követett. A napokban tettem ki magamról oda egy képet, és ő volt az első, aki belájkolta. Lehet, hogy csak bemagyarázom, de szerintem megsejtette, hogy tetszik nekem. Tudomásom szerint nem igazán jártas még a lányok terén, jelenleg nincs barátnője. Decemberben szülinapom lesz, nagyon kíváncsi vagyok felköszönt-e. Szerintetek?

18/L

2018. nov. 29. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Biztos hogy szimpatikus lehetsz neki és felfigyelt rád, mert különben nem lájkolt volt és követett volna vissza.

19/F

2018. nov. 29. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Jézus...ezt csinálta neten, azt csinálta neten...majd csókolózni meg szexelni is neten fogtok és elektronikus kapcsolat lesz? Legyen már benned annyi, hogy személyesen próbálkozol legalább egy mosollyal nála és egyből kiderül. Szerintem ez sokkal normálisabb megoldás, minthogy várod, hogy belike-olja a képeidet, meg hogy felköszöntsön. A szomszéd Marikanénit is felköszönti szülinapján, ez nem tetszéskinyílvánítás, Marikanéni sem fogja azt gondolni, hogy bejövök a Petikének.

Boccs, ha kissé nyers vagyok, de annyira szánalmas, hogy így kezeled a helyzetet. 18 éves vagy! Egy 12 éves nem tesz fel ilyen kérdést, nemhogy egy 18 éves. Viselkedj a korodhoz méltóan és szedd össze magad kislány, mert mi lesz veled az életben, ha még arra sem vagy képes, hogy odamenj hozzá?

2018. nov. 29. 14:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Hogy menjek oda hozzá, ha km-ekre lakik tőlem? Mit gondolsz, miért Facebookon próbálkozom?
2018. nov. 29. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Metró, busz, vonat, kocsi, bringa, láb soroljam még?

Ha összejöttök sem fogtok találkozni, mert elválaszt pár kilóméter? Mégis mit vársz ettől, ha gyáva vagy kezdeményezni? Legalább írnál neki üzenetet, hogy találkozzatok.

2018. nov. 29. 14:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Hello, figyelj, találkozzunk

Úgy h soha nem beszéltünk egy szót se.. oké, te lehet így rányomulnál valakire, de én nem

2018. nov. 29. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, látom nehéz felfogni. Nem vagy képes tenni azért, hogy bármi is történjen. Írjál rá, AZTÁN találkozzatok. Ne várd, hogy ő lépjen, mert ha te nem lépsz, majd más lép helyetted.
2018. nov. 29. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha már 'ismerősök' vagytok, kölcsönösen lájkoljátok egymás képeit, miért nem teszel fel valamelyikhez kapcsolódóan akármi kérdést.

A válaszából (ha lesz egyáltalán) sok minden ki fog derülni.

.

A későbbiekben hasznos lehet/lesz, ha MOST elolvasod ezt a cikket:

[link] és ezt is:

[link]

2018. nov. 29. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon romantikus 😊
2018. nov. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!