Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nektek ilyen jeleket küldene a haverotok, mit gondolnátok?
Van egy nagyon jó fiú barátom, akivel már egészen kiskorunk óta jóban vagyunk, néhányan már azt is kérdezgették tőlünk, hogy együtt vagyunk-e.
1. Mindig keresi a társaságom, szünetekben odajön beszélgetni. Biológián, rajzon, kémián a padtársam volt általánosban.
2. Ő angol tagozatos én pedig természettudományis és suliba jelentkezés előtt egyik órán csak így nézett engem és ezt mondta: ajj de miért nem jössz te is az angoltagozatra?
3. Ha valamit félremondott a tanár vagy valami vicces dolog történt, a távolból mindig rám nézett, hogy hogyan reagálok.
4. Karácsonyi ajándékozáskor verset írt nekem.
5. Kísérletezéskor pát kellett választani magunknak, és ő rám nézett és megemelte a szemöldökét.
6.Amikor az egyik tanáunk mondta, hogy mi igazi jó barátok vagyunk, akkor ő aztán szünetben mondta, hogy fiú-lány barátság ilyen fura hanglejtésben
7. A tanáromnál gyakran kérdezősködött, hogy milyenek az eredményeim.
És a melleim is gyakran nézi.
Szerintetek? Csak haver?
17/L
LOL
Ne szivasd már szegényt. Ha nem érdekel akkor mondd meg neki hogy sose lesz köztetek semmi és kész.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!