Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tinilányokat mivel lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinilányokat mivel lehet elkápráztatni?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Tinifiúkkal
2019. ápr. 26. 17:18
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Humorral,kedvességgel
2019. ápr. 26. 17:24
 3/13 qkker1 ***** válasza:
87%
Belső értékekkel /klíma, bőr, stb./
2019. ápr. 26. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Én leírom szívesen engem mivel lehet "elkápráztatni" :D. Koromhoz képest elég komoly vagy konzervatív vagyok sokak szerint, de szerintem ez tök normális, ahogyan felfogom ezeket a dolgokat. Természetesen, ha külső megfog és úgy alakul, hogy kölcsönös a szimpátia és beszédbe elegyedünk meg is ismerem. Az intelligencia kb. 2 perc után lejön a beszédből és fogalmazásból. Ha netán rasszista vagy homofób az illető azzal sincs baj, de ne próbálja megváltoztatni a véleményem. Én teljes mértékben elfogadom, hogy ő ezeket a nézeteket vallja, de kölcsönösen ezt várnám. Ha már bármilyen témáról lehet beszélni jó jel + kifejti a véleményét/érvel stb. Kell egy kis egészséges önbizalom, de az arrogáns lényektől falra mászok. Meg a papucsoktól. Összefoglalván, ha intelligens, okos, vicces és sokoldalú vagy (meg persze őszinte!!) akkor egy értelmesebb lánynál van esélyesed, aki ezeket keresi :) Hozzátenném, hogy nálam bármilyen téma játszik, legyen az 18+-os akár. (Jelzem szűz vagyok) Ezekkel könnyen letesztelhető mindkét fél szándékait illetően. A lány mennyire adja könnyen magát, a fiú mennyire akar komoly kapcsolatot vagy csak egyéjszakás kaland kell neki. Remélem tudtam segíteni. :) 17/L
2019. ápr. 26. 20:56
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

Ha már az előző ilyen részletesen leírta, akkor én is leírom.

Manapság nagyon kevés olyan sráccal találkozom, akinek van ahhoz elég önbizalma, hogy elhívjon randira (pedig ez alap lenne), úgyhogy nálam ez már nagyon jó kezdés(lenne).

Nekem fontos az, hogy vicces és laza srác legyen. persze a párkapcsolatot vegye komolyan, de ne is kössön röghöz. Egyenlő félek kell érezem magamat és biztonságban. Jól esik, ha figyelmes, és nem túl feledékeny. Az nem fontos, hogy suliban nagyon okos legyen, nem a jó jegyek számítanak.

Azzal is el tud még kápráztatni, ha belevisz pár érdekes/vicces kalandba, tehát nem csak olyan hétköznapi dolgok vannak, mint pl parkban sétálás vagy mozi. Persze nem várom el tőle azt, hogy az egész kapcsolatot terelje ilyen irányba, mert ehhez én is szeretnék hozzá tenni. Egyszerűen még nem találtam meg ilyen módon a lelki társamat.

Szerintem a kérdésedre nincs pontos válasz, mert nem vagyunk mind egyformák. persze vannak olyan dolgok amikre minden lány vágyik pl: figyelmesség, kedvesség, humor. De akkor is nem lehet csak úgy bárkinél próbálkozni ezekkel. Ahhoz, hogy valami komoly kialakuljon ahhoz meg kell lennie a szikrának is.

16/L

2019. ápr. 26. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
16%

Csak megerősítésként írom, hogy rám is teljesen igaz amit a 4-es és az 5-ös írt.

De az ilyen fiúk sajnos nagyon jól bújkálnak, mert eddig még nem futottam össze eggyel sem :(

2019. ápr. 26. 21:46
 7/13 anonim válasza:
43%

4-5-tel egyet étek! Azt tenném még hozzá, hogy sok helyen olvasom, hogy sok "mai fiatal fiú" várja el azt, hogy a lány kezdeményezzen. Nálam borzasztóan nagy pontot érne, ha oda jönne hozzám az, akinek bejövök, és elkezdene velem beszélgetni.

Hajrá! ;)

2019. ápr. 26. 22:45
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Division hibrid szettekkel.

Illetve azzal, hogy hogy gyilkolja a Forestben a kannibálokat*-*

2019. ápr. 27. 10:29
 9/13 anonim ***** válasza:
33%
#4-es #5-ös eddig hol bújkáltatok? :D
2019. ápr. 27. 11:31
 10/13 anonim ***** válasza:
21%
Kedves #9-es! Én létezem, de a nekem kellő fiúk nem éppen XDD De most felfedtem létezésem :D #4-es voltam
2019. ápr. 27. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!