Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapeti rocker csajok 16-20 között mivel tud levenni titeket elkápráztatni egy fiú és mi jön ne nektek egy srácon?
Figyelt kérdés
2018. dec. 9. 19:06
1/5 anonim válasza:
Habár nem vagyok budapesti és a rock se a kedvenc műfajom mégis van jópár banda akit szívesen hallgatok. Nem a zenei ízlésemtől fog függni,hogy egy fiú levesz-e a lábamról vagy sem. Adja önmagát,fogadjon el engem és bármi lehet a téma ha hozzá tudunk szólni
2/5 anonim válasza:
Nézhet ki bármilyen jól, hordhat bármilyen ruhát, ha bunkó vagy ronda, akkor felejtős. Nem a ruha és a stílus teszi az embert, hanem a személyiség.
3/5 anonim válasza:
Hapi vagyok, de azzal biztos, hogyha nem kérdezel tőlük ilyen hülyeségeket :D
4/5 anonim válasza:
Pali vagyok de ha veszel nekem sum41 jegyet, akkor elmondok egy titkot. :)
5/5 anonim válasza:
Ha Te is rocker vagy és rocker lányt keresel, egy közös pont már van. Nagyon jó, ha a zenei ízlés megegyezik, sokat lehet róla beszélgetni, sok programlehetőséget ad. De alapvetően nem ez dönt. A személyiség nyűgöz le szerintem mindenkit. "Külső megfog, belső megtart."
Én amolyan "szolid" rocker vagyok, és volt már rockot hallgató barátom is, illetve mulatós-fan. Nem az számított mit hallgat a másik. Én speciel mádok koncertekre járni, az csak pozitív, ha a párod is elkísér és legalább annyira élvezi, mint te.
És hogy kápráztatja el a rocker lányokat? Ugyan az, ami a többit. ;) Meg hát persze eléggé személy függő, kinek mi jön be igazán, vagy mi kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!