Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érzem magam, mert a családom sokkal jobb anyagi helyzetben van mint az övé?
A barátnőm még nem volt nálunk, viszont én már többször is náluk. Nem szegények, nem is rendetlenek, mert amijük van azt rendben tartják, de a lakásuk sokkal kisebb és rosszabb állapotú.
Engem ez nyilvánvalóan nem zavar, mi is hasonlóan álltunk régen, viszont most rosszul érezném magam, ha a barátnőmet hazahoznám (amire egyszer sor fog kerülni), mivel lényegesen nagyobb a házunk, telkünk, sokkal modernebb nálunk minden, mert nem régiben újítottunk fel mindent.
Nem vagyunk gazdagok, nem vagyok elkényeztetve, semmi, de mégis kényelmetlen lenne számomra, hogy én élek jobb körülmények között, férfi létemre (ez lehet hülyén hangzik, de akinek leesik annak leesik, akinek nem, nem). Sokkal jobban érezném magam, nyugodtabban állnék ehhez, ha mi lennénk rosszabb anyagi helyzetben, nem ők, valahogy nekem az természetesebb lenne.
Éreztétek már hasonlóan magatokat?
Helyesen érzem ezt? Ha nem, mit tehetnék?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!