Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul érzem magam, mert a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érzem magam, mert a családom sokkal jobb anyagi helyzetben van mint az övé?

Figyelt kérdés

A barátnőm még nem volt nálunk, viszont én már többször is náluk. Nem szegények, nem is rendetlenek, mert amijük van azt rendben tartják, de a lakásuk sokkal kisebb és rosszabb állapotú.

Engem ez nyilvánvalóan nem zavar, mi is hasonlóan álltunk régen, viszont most rosszul érezném magam, ha a barátnőmet hazahoznám (amire egyszer sor fog kerülni), mivel lényegesen nagyobb a házunk, telkünk, sokkal modernebb nálunk minden, mert nem régiben újítottunk fel mindent.

Nem vagyunk gazdagok, nem vagyok elkényeztetve, semmi, de mégis kényelmetlen lenne számomra, hogy én élek jobb körülmények között, férfi létemre (ez lehet hülyén hangzik, de akinek leesik annak leesik, akinek nem, nem). Sokkal jobban érezném magam, nyugodtabban állnék ehhez, ha mi lennénk rosszabb anyagi helyzetben, nem ők, valahogy nekem az természetesebb lenne.

Éreztétek már hasonlóan magatokat?

Helyesen érzem ezt? Ha nem, mit tehetnék?

17/F

2019. ápr. 22. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Pontosan:) Nincs miért aggódnod, legyetek együtt jó sokáig!:)
2019. ápr. 23. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődjél már az anyagi helyzettel, az ilyen téren nem számít semmit. Hogy ki honnan jön. Nincs itt ilyen kasztrendszer, hogy pl arisztokraták csak arisztokratákkal házasodhatnak, meg jobbágyok vagy kik meg csak jobbágyokkal. Ilyen szabályok nincsenek; szóval ne törődj az anyagiakkal. Elég kemény, hogy ez téged ilyen téren befolyásol. Az akkor lehet pl érdekes, hogyha pl már nagyon ki vagytok idegelődve, hogy miből lesz holnap a gyereknek enni. Tehát hogy ott-tartotok, hogy van már család, és valamit nem tudtok megadni a gyereketeknek, vagy csak kevesebb jut neki, vagy rosszabb minőségű, mint másoknak. PL étel, ruha. De ez így, hogy ki milyen körülmények közé születik... Szeretitek egymást, nem? Akkor meg mit ezen morfondírozol:) Legyetek már boldogok!:):) Örülj neki, hogy van egy szép, kedves barátnőd, aki szeret, és te is szeretheted őt. Gondolj erre, és ne a pénz körül forogjon az agyad. Úgyis majd ha együttéltek, mindaketten bedobjátok majd a közösbe, ami van. Én pl úgy képzelem, hogy úgy lehet jó, hogy mindenki arányosan a fizetése egy részét bedobja a közösre, pl kajavásárlás, gyereknek ruhái is szerintem közösbe menne; rezsi, vagy pl valamit javítani kell, meg ilyenek, és akkor lenne mindkettőtöknek a pároddal valamennyi olyan pénz, amit ti saját magatokra költhettek. Pl neked új cipő, ruha, kis nassolnivaló, vagy valakinek ilyen kis személyes ajándék, ami úgy hirtelen van, de mondjuk pl nem családtag, vagy nemtom. Nade szal az a lényeg, hogy ki hova születik, az 'járás' szempontjából nem számít, jelentéktelen. Tehát ne is gondolj erre, gondolj arra, ami örömet okoz ebben a kapcsolatban.
2019. ápr. 24. 01:56
 13/14 anonim ***** válasza:
*Ja és kergesd el a gondolatot, mert itt ennek, egy "boldog" párkapcsolatban nincs helye. A barátnőd gondolom nem érezné ugyanezt fordított helyzetben, meg egyébként is ,s zomorú lenne, ha megtudná, hogy így érzel. Meg hogy nem lennétek méltóak egymáshoz? Hát ez butaság lenne. Nem kell semmi miatt szégyenkeznetek egyikőtöknek se. Legalábbis emiatt, hogy ki hol lakik,nem.
2019. ápr. 24. 01:59
 14/14 anonim ***** válasza:
*Benne is van sors,hogy mit dob a gép, meg sok munka, tehát nem kell emiatt kellemetlenül érezned magadat.
2019. ápr. 24. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!