Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mit jelent? Szerintetek?
Van egy fiu a suliban. Evfolyamtarsam. Akarhanyszor meglat mindig nez. Ev elejen en is neztem ha meglattam, mert meglepodtem, hogy a mi sulinkba jar. De normalisan neztem neha es max 1 percig. Lehet eszrevette. De mostanaban azon kapom, hogy ha lat akkor folyamat nez, ha megyunk a folyoson kihajol az emberek kozul, hogy lasson. Volt olyan, hogy mentem suliba, kinn allt. Az ajtotol tavolabb allt, de latta, hogy megyek es odament csak hogy kinyissa nekem az ajtot. Peersze, megkoszontem neki. Most vagy azert nez mert eszrevette, hogy ev elejen neha neztem de az mar tenyleg regen volt, azota egyaltalan nemfigyelek ra. Vagy azert mert hallott rolam valami pletykat, vagy kigunyoltak a hatam mogott. Vagy bejonnek neki? Fu fogalmam nincs. Szerintetek melyik lehet a valos? Nekem ha tetszik valaki nem bamulom, nemvagyok bamulos tipus ezert nemtudom egy fiu hogy gondolkodhat.
16/l

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!