Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír rám? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy "fiú". Én 18 vagyok, ő pedig 25. Folyton utalgat arra, hogy cseréljünk aktfotókat. Én vele nem akarok semmit, letiltani le tudom, de semmi értelme, mert itt lakik nem messze. Helyes, de szerintem nem így kellene udvaroljon.2019. ápr. 4. 12:40
2/6 anonim válasza:
Határozottan közöld vele, hogy nem fogsz neki aktfotót küldeni, és ha csak ezért beszélget veled, akkor hagyjon békén. A hangsúly a határozottságon van. És eszedbe ne jusson engedni neki, bármilyen "aranyosan" is kéri.
3/6 anonim válasza:
Szólsz neki kúltúráltan:
"Te még is kinek képzeled magad??? Minek nézel te engem???"
Még lehet tovább fűzni, helyenként egy egy csúnya szóval és búzdithatod pl arra is hogy orálisan elégítse ki magát, esetleg hogy a lónak a nemesebbik szerve végezzen rajta urológiai vizsgálatot. Ebből szerintem érteni fog és békén hagy, esetleg más irányt vesz a beszélgetés.
4/6 anonim válasza:
Most komolyan, ez miért kérdés? Ne válaszolj neki, tiltsd le, szard le!
5/6 anonim válasza:
Vigyázz! Egyre többen kihasználják az embert, álprofillal! Pl valaki megtudja hogy tetszel neki, és kihasználja
6/6 anonim válasza:
Ahogy előttem is mondták, semmiképp se küldj neki képeket. Mondom ezt fiúként. Nem csak, hogy csúnyán visszaélhet vele, még alapból is erkölcstelen. Hajtsd el. Ha ennyi következtetést megengedsz, ha aktfotókat kér tőled egy srác, akkor biztos nem nézel ki rosszul. Ez esetben viszont biztos találsz magadnak értelmesebb pasikat. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!