Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az érzés, ha egy fiú hozzámér? (Bővebben lent)
Az a helyzet, hogy még sosem volt barátom, gimis lány vagyok. Van egy fiú osztálytársam, amivel nagyon jóban vagyok. Szoktunk hülyéskedni, viccelődni meg minden. De amikor hozzám ér, pl. megfogja a vállam, hátam, vagy volt, amikor megfogta a kezem (nem is egyszer), akkor a gyomromnál egy nagyon furcsa érzésem lett. Olyan csiklandozó, de érzem a gyengédséget.
Ez mi lehet? Mármint van valami biológiai vagy nem tudom milyen magyarázata?:D
(Lehet, hogy rossz kategóriába tettem, bocsii)
Ez bizony azt jelenti, hogy (akár tudatod alatt) ráébredtél, hogy nem csak játékbabák vannak, hanem élő fiúk is!
A fiú is ugyan ilyen bizsergést érez, amikor hozzád ér, csak hogy ő a fiú, ezért be akar cserkészni. Tőled pedig várja a visszajelzést. Ha szimpatikusnak találod (persze hogy annak!), akkor mosolyogj rá, te is tedd a vállára a kezed valamilyen ürüggyel, simogasd meg a fejét, légy hozzá kedves úgy, mint annak idején a játékbabáidhoz. Aztán majd alakul.
Vedd tudomásul, hogy nem biztos, hogy esküvő is lesz a dologból, hiszen abban a korban vagytok, amikor a fiatal válogat a fiúk között: keresi a neki legjobban megfelelőt. Pontosan úgy van ez mint amikor elmész ruhát venni: próbálgatod, keresed a neked legjobban megfelelőt.
F.
Köszi, de nem pont erre voltam kíváncsi, nem jól fogalmaztam.
Tehát ezt mi váljta ki, milyen érzékszerveim? Mi történik ilyenkor, tudományos szempontból? (Úgy látszik tényleg rossz kategóriába tettem.)
A tudományos kategóriában jobban jártál volna ezzel a kérdéssel.
Te most kezdesz szerelmes lenni.
A szerelmet kb. 12 hormon irányítja: ebből az egyik okozza a bizsergést a gyomrodban.
Egy másik okozza a pupilla kitágulását, stb. stb.
Sajnos ebből némelyik pont úgy működik, mint a kábítószerek, ezért aztán idővel csökken a hatása.
Szerintem érdemes végigpróbálni szép lassan a közeledés minden lépcsőjét, mert akkor mindegyik ennyire kellemes lesz.
Az első volt a vállad, hátad érintése, a második a kézfogás.
A következő lehet pl. az arcod, hajad simogatása.
De ezt annyira nem kell eltervezni, magától sokkal jobb.
Tényleg mosolyogj a fiúra, mert akkor ő is pont ezt fogja érezni a gyomrában, és lesz folytatás is :-)
És persze te is megfoghatod az ő kezét, vagy simogathatod. Ezt a fiúk is nagyon szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!