Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő is többet érez, vagy csak én?
Szerintem az, hogy neten nem nagyon beszéltek nem jelent semmi rosszat. Nekem is van olyan barátom, akivel élőben jókat tudunk beszélgetni, de valahogy facebookon egyáltalán nem szoktunk.
Lehet, hogy nem szeret interneten kommunikálni, vagy nem tudja, hogy mit válaszoljon bizonyos esetekben.
Arra figyelj inkább, hogy élőben milyen jeleket ad, az többet elárul. Például egy ember öleléséből nagyon sok mindent meg lehet állapítani. Ha hosszan ölel, az már egy jó jel.
A szüneteket illetően pedig lehet, hogy csak szimplán nem érzi azt, hogy tennie kéne valamit. Lehet, hogy bejössz neki, de nem eléggé ahhoz, hogy lépéseket tegyen. Vagy csak szimplán félénk.
Szóval ha közelíteni szeretnél hozzá szerintem intézd úgy, hogy minél gyakrabban fussatok "véletlenül" össze. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!