Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki azt hogy össze akarok vele jönni?
Kérdezd meg hogy "most tulajdonképpen mi is van közöttünk?". Vagy valami ilyesmit és úgy is kifogtok lyukadni oda hogy akkor jártok e vagy nem! :D
Sok sikert!
Smároljatok harmadjára is.
Ez kicsit kockázatosabb verzió.
De ez izgalmasabb is, mert te vagy a férfi, és megmondod, hogy "Mi mostmár együtt vagyunk"
Eldöntötted, mert akarod, azt a nőt, és a dominanciád miatt, tetszeni fog a határozottságod.
Simán belemegy. 25/F
Ő nem tudja, hogy együtt vagytok... Szerintem nem tudja ő sem, hogy hányadán áll veled.
Minél többet vagytok együtt, és beszélgettek, megfogod a kezét, és úgy sétáltok, annál inkább egyértelmű lesz, hogy összetartoztok. Szerintem.
De ha tisztázni akarod, akkor megkérdezheted, hogy "Van barátod?" - és ha azt mondja, hogy nincs, akkor mondd, hogy "szerintem van"- vagy valami ilyesmit. Ha meg azt mondja, hogy "van" - mondhatod, hogy "Remélem, én vagyok az" ...
Tisztelt Kérdező!
"Ő nem tudja hogy együtt vagyunk mert nem kérdeztem meg tőle!"
Ezt nem érteni... Mit nem tud a lány? És te mit tudsz, amit Ő nem?
A #2,3,5"tantótanuló" válaszadó válasza teljesen helyénvaló.
A #4-hez megjegyzésem:
1. Mitől lenne kockázatosabb?
2. "Mi most már együtt vagyunk, HA TE IS AKAROD!" Így teljes
3. Ha Te eldöntötted, bírd rá, hogy Ő is döntsön. És ne ess kétségbe, ha nemleges választ ad erre. (Mármint, hogy még nem döntötte el)
AZ ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!