Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel legjobb barátok vagyunk, nagyon sok mindent megosztunk egymással. Két éve elkezdett tetszeni, mondhatni eléggé beleestem. Be is próbálkoztam 1-2x, de azt szeretné, hogy barátok maradjunk csak. Egy ideje van barátja, amit teljesen tiszteletben tartok, nem fogok nyomulni, csak vannak olyan szakaszok, amikor újra elkapnak az érzések, mint mostanában is. (Az a vicces egyébként, hogy sztem pont összeillenénk, de mindegy is.) Természetesen vannak lányok, akiket ha látok akkor mondom, hogy szépek stb. csak félek, hogy nem ők az igaziak ezért nem kezdek el közeledni. Ti mit tennétek? Köszi előre is atanácsokat skacok!:) (Most leszek 17)
2019. márc. 28. 14:55
 1/3 anonim válasza:
100%

Hát szerintem is maradjatok barátok, csak nehogy félreértse a csaj párja, hogy ti együtt lógtok. Erre nagyon ügyelj. Szerintem hagyd őket, ha esetleg szakítanak, akkor megpróbálhatod ismét. De hagyd, hogy a maga útját járja, sajnos ilyen az élet. EL kell engedni, de örülj, hogy haverok vagytok. Szerintem te is keress magadnak valakit ;) Az élet nem áll meg.

21/L

2019. márc. 28. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:

A lányoknál van egy olyan dolog, hogy kiszagolják a fiúk immunrendszerét, és az a fiú tetszik nekik, akinek ez nagyon különbözik az övékétől.

Ezért van az, hogy ha egy lánynak nincs senkije, amúgy tetszenél neki, de mégsem működik a kémia.

És nem is fog, soha.

A tanácsom az, hogy ha olyankor utasított vissza, amikor EGYÉRTELMŰEN nem volt barátja (tehát még csak nem is szemezett vele), akkor felejtsd el őt, soha nem lesz a tiéd.

2019. márc. 29. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi vàlaszokat:)
2019. márc. 29. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!