Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Hát szerintem is maradjatok barátok, csak nehogy félreértse a csaj párja, hogy ti együtt lógtok. Erre nagyon ügyelj. Szerintem hagyd őket, ha esetleg szakítanak, akkor megpróbálhatod ismét. De hagyd, hogy a maga útját járja, sajnos ilyen az élet. EL kell engedni, de örülj, hogy haverok vagytok. Szerintem te is keress magadnak valakit ;) Az élet nem áll meg.
21/L
A lányoknál van egy olyan dolog, hogy kiszagolják a fiúk immunrendszerét, és az a fiú tetszik nekik, akinek ez nagyon különbözik az övékétől.
Ezért van az, hogy ha egy lánynak nincs senkije, amúgy tetszenél neki, de mégsem működik a kémia.
És nem is fog, soha.
A tanácsom az, hogy ha olyankor utasított vissza, amikor EGYÉRTELMŰEN nem volt barátja (tehát még csak nem is szemezett vele), akkor felejtsd el őt, soha nem lesz a tiéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!