Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám újra felvenni vele a kapcsolatot?
Egy fiú haverom többször megcsókolt egy buliban tánc közben. Mind a ketten eléggé sokat ittunk.
Nem igazán szeretnék kapcsolatot vele, mert nem illenénk teljesen össze, és nem is szoktam ilyesmit tenni a bulikban, szóval kicsit tanácstalan vagyok, hogyan tovább. Főként azért van ez, mert a srác a buli óta nem keres engem, és ha én érdeklődtem is a helyzetéről, csak rövid válaszokat adott. Szeretném, hogyha barátok maradnánk, de nem igazán tudom, hogyan nyissak felé úgy, hogy az ne legyen számára túl tolakodó. Zavar, hogy emiatt kerül.
Ti voltatok már hasonló helyzetben?
Verd ki a fejedből, lépj másik fiú vonzáskörébe. Őt nem érdekled, pityókásak is voltatok...
F.
Gondolkozz végre reálisan! Öt nem érdekled, de te akarod a barátságot. Azt várod, hogy elküldjön?
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!