Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám felvenni a kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám felvenni a kapcsolatot egy fiúval, aki semmilyen közösségi oldalon nincs fent?

Figyelt kérdés
Szerencsére megtudtam a teljes nevét és már több helyen is rákerestem, de nem adott ki találatot. Valószínűleg egy városban lakunk és tudom, hogy melyik iskolába jár. Szeretném megismerni valahogy, de nem tudom mit tehetnék, mert arra nem nagyon látok esélyt, hogy véletlenül összefussunk az utcán.

2017. ápr. 14. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudod melyik iskolába jár. Van olyan nap, amikor nincs első órád? Reggel elmész az iskolája elé és megvárod.

Vagy iskola után megvárod. Ehhez jó lenne megtudni, hány órája van aznap és mikor végez.

2017. ápr. 14. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha van közös ismerősötök, akkor beszéld meg vele hogy menjetek olyan buliba, ahol ő is ott van (bár nem tudom hány éves vagy és hogy szoktál e bulikba járni)

Azt azért nem gondolom, hogy hogyha meglátod az utcán vagy éppen a suli elött odamernél menni, szóval az elöttem szólóval nem tudok egyet érteni.

Szerintem ez ésszerű amit írtam, ha meg nem buliba akkor valami baráti összejövetelre

Remélem segítettem :)

2017. ápr. 14. 17:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem szoktam buliba járni, de az ügy érdekében képes lennék rá. :D Mondjuk ő így első ránézésre nem annak a fiúnak tűnik, aki szeret ilyen szórakozóhelyekre járni, aztán kitudja. Fogalmam sincs, hogy vannak-e közös ismerőseink. Nem hiszem, hogy sokan ismerik, főleg így, hogy Facebookja sincs. Egyébként 16 éves vagyok és a fiú sem lehet sokkal idősebb.
2017. ápr. 14. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Eléggé elterjed mindenféle közösségi oldal.....

Nekem van egy pár, de a véleményem róla , meg imerhetsz új embereket, dolgokat, de tönkre is mehet ra a kapcsolatod. :(

2017. ápr. 16. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!