Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jó öreg friendzone kérdés....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó öreg friendzone kérdés. Várjak még, vagy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác,akivel 2 hónapja rendszeresen találkozunk(mindig ő hív). Valentin napon kaptam tőle csokit meg puszit. Egyébként eddig puszi meg ölelés volt csak. Eléggé egyértelmű jeleket ad,átkarol,szíveket küldözget,kijelentéseket tesz,mondka,hogy szeret.Én is szeretem,mint barát,de ez szerintem nem vette,hogy csak mint barát. Viszont,hogy mi van köztünk,arról még sosem beszéltünk.Én még csak barátként tekintek rá,nem tudom vele elképzelni magam ÚGY. Szerintetek várjak,hogy esetleg szerelmes legyek, vagy még most mondjam,hogy ez barátság? Nem szeretném nagyon megbántani,mert nagyon jó ember,kedves,figyelmes,törődő.

2019. márc. 25. 14:10
 1/5 anonim válasza:
Szerintem ha eddig nem éreztél többet barátságnál később se fogsz. Mond meg neki mit gondolsz de úgy hogy ne menjen tönkre a barátságotok.
2019. márc. 25. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem mielőbb mondd el neki.Én is tegnap estem át pontosan ezen :( Hát szar érzés volt megírni neki de még rosszabb ha áltatod hogy esetleg lehet köztetek valami.
2019. márc. 25. 14:19
 3/5 B25 ***** válasza:
Később még változhatnak az érzéseid, adj időt magadnak. Persze ez csak akkor működik ha ő is hajlandó várni.
2019. márc. 25. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Már miért ne változhatna? Ismerek olyanokat, akik 1 év barátság után jöttek össze és 1 éve együtt vannak már(ebben az évben töltik majd a 18-at mindketten).

Természetesen változhat a dolog, kialakulhat a vonzalom, már csak azért is, mivel barátként tudsz rá tekinteni, tehát olyan nagyon szörnyű eset nem lehet.

Ettől függetlenül mindenképp mondd el neki, hogy hogy érzel jelenleg, mivel ha esetleg később nem alakul ki iránta más érzés, akkor pofára fog esni és szerintem azt egyikőtök sem akarja.

18/F

2019. márc. 25. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szegény csávót sajnálom. Már rég el kellett volna mondanod. Elég csúnya dolog, hogy így hülyíted.
2019. márc. 27. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!