Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan merjem elkezdeni?
Nos igazabol baratommal mar egy ideje beszelunk igy a oralis szexrol aztan ő már csinalta nekem viszont en ezt ugye tőle nem kértem meg szval nem mondhatja h en elvarom es nrm viszonzom, illetve tudja hogy viszonozni fogom. Csak en ugy akarom h ne szamitson rá. Mert ugye félek igy elsore. De egyebkent baratom nem várja el es azt mondta nem baj ha nem csinalom, es tud is ram varni ha rn akarom neki majd csinalni. Viszont ma megyek hozzajuk egy ugy terveztem hogy na most itt az ideje. Csak nem tudom hogyan kezdjek bele. Tudtok tanacsokat adni? Melytorok ilseneket egyenlore semmikepp nem akarok.
Valaszokat elore is koszonom
Nézz videókat és olvass esetleg olyan cikkeket, ahol praktikákat ajánlanak. Gyakorlással pedig bármit el lehet sajátítani.
Egy tipp: bő nyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!