Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindenkivel jól kijövök és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenkivel jól kijövök és könnyen megtalálom a közös hangot akkor miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Merül fel a kérdés a diákban, hogy mire gondolt a költő? De komolyan cserépedény, nem tudom egyszerűen a megoldást. Van mondjuk pár srác akinek a társaságában meghúzom magamat és csak nézek magam elé bambán (idk why) nincs kedvem velük beszélni pedig ők haverkodnak velem de ehhh nem értem miért bírnak (meg így kb mindenki aki megismer wtf)

Szóval amúgy! Aki megismer meg így külső személélők azt mondják én tuti valami nagy parti arc vagyok meg közvetlen és egy ilyen srácnak fixen valami nagy társasága van és van csaja... Hát nagyon nem :D Egyszerűen elvileg megnyerő a személyiségem (?)

Na de ezt hogy kell átvinni kapcsolati szintre? Ti tettek már magamévá ilyet? Mert logikus lenne de egyébként ez tök komplikált én meg buta vagyok mint egy krumpli... igaziból haszontalanabb mert a krumplinak legalább hasznát veszi a társadalom :(

Szóval okos, megmondó, Dalai Lámák kommentét várom szíves alázattal. Köszönöm köszönöm, HELÓ!

15+11-2*4+1 / Férfiú

2019. márc. 21. 17:17
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
10%
Hát basszus, én eskü bírnálak, hogyha idősebb lennék 😂
2019. márc. 21. 18:40
 12/40 anonim ***** válasza:
90%

Ha még középsulis vagy, lehet pont az a baj, hogy oké, hogy sokan ismernek meg jól kijössz mindenkivel, de pont ezért tart mindenki csak havernak.

Új közösségben, új emberként könnyebb ismerkedni, mint a régi, megszokottban elég sokszor. Nem vagy beskatulyázva csak havernak.

Vagy lehet éppen ez a stílus riaszt vissza a sok lányt. Ne haragudj, de ez a próbálkozás, ahogy előadod magad, hogy igen, te aztán nagyon vicces gyerek vagy és társaság középpontja, nekem sok és gáz. Ez a fajta "vicceskedés" és duma a te önbizalomhiányodat és mindenáron a másoknak megfejelést sugallja, és egy értelmes lánynak ez rögtön feltűnik.. Ez a stílus nem menő.

2019. márc. 21. 18:42
 13/40 A kérdező kommentje:

Nem ismernek sokan :/ Legalábbis a sulimat nem szeretem és csak pár évfolyamtárssal beszélgetek akik nem osztálytársak. Ezt a "mindenkivel" úgy értettem akivel akarok vagy így valahol összefutok valakivel, vagy ismerős ismerőse stb.

Tyűű nagyon félre vagy tájolva te iránytű, utálok a középpontban lenni :D Pont ezt írtam és csak kis társaságban érzem jól magam...

Beleírom a portfóliómba, hogy előadó, ez jó! :D

Szóval pszichómókus ne elemezgess (főleg ne rosszul) mert közel sem jársz az igazsághoz!

2019. márc. 21. 18:51
 14/40 anonim ***** válasza:
90%

Hiába még neked áll feljebb, te kértél véleményt.

És bármennyire is rosszul esik, még ha írtad is, hogy néha viselkedsz így, ez a fajta produkálás, amit itt levágsz, inkább elriasztja az embert. Lehet nem véletlen koptatott le a lány barátod sem, mert ciki ilyen viselkedésű emberrel mutatkozni. Inkább ezen gondolkoznék el, mint hogy kioktassak másokat, akik csak a kérdésedre őszintén, saját véleményükkel válaszolnak.

Ettől függetlenül, lehet, hogy nincs igazam, mert nem ismerlek. Csak az írásod alapján tudlak megítélni, az pedig nekem ezt tükrözi, hogy nagyon próbálsz bevágódni ezzel a látszólag laza stílussal, pedig pont az ellentéte a személyiséges és a kedved. De ezt te magad is írtad, hogy valójában eléggé magad alatt vagy. Úgyhogy nincs is miről beszélni..

2019. márc. 21. 18:58
 15/40 A kérdező kommentje:

Jóvan Krokodil Dándi iligy vagy látszik rajtad dilóm.

Te meg azon gondolkozz el, hogy

mások szemében a szálkát könnyen észreveszed, magadat meg görbe tükörrel nézed. Nem személyiségi tesztet kértem hanem valami válaszokat, hogy miért lehet ez vagy mit kéne tennem. Azzal, hogy szapulsz engem te sziksztuszi kápolna fejű nem leszünk előrébb! Az meg, hogy kigúnyolsz és nem csodálkozol, hogy elhagynak a körülöttem emberek fúú de alattomos vagy és nekem is megvan a véleményem rólad de nem süllyedek le a te szintedre a pokol 43. bugyrába Lucifernyakú. Tőled nem fogadok a közeljövőben üzeneteket. Köszönöm a közreműködésedet ki vagy rúgva

2019. márc. 21. 19:08
 16/40 anonim ***** válasza:
23%
Figyelj, most mondanék neked valami nagyon bölcs dolgot, de nem jut eszembe semmi. Szóval fogalmam sincs, miért nincs barátnőd. Pedig jó arcnak tűnsz.:D
2019. márc. 21. 19:25
 17/40 A kérdező kommentje:

Fair válasz csótány, köszi!

Amúgy mindenkinek ilyen arc fétise van itt? "Jó arc" meg "Nagy arc" wtf kedvesek vagytok meg minden jutyukáim de közel sem ez a helyzet :(

2019. márc. 21. 19:37
 18/40 anonim ***** válasza:
74%

Hát ha jól nézel ki akkor lesz barátnőd

Ha okos vagy az plussz pont

Ha jó a dumád az megint plussz pont

Ha nem nézel ki olyan jól akkor sincs minden veszve de nehéz dolgod van/lesz

Hm.... Ez ilyen bölcsesség szerű

2019. márc. 21. 20:21
 19/40 anonim ***** válasza:
87%
Az írásaid alapján eléggé kibírhatatlannak tűnsz XD.Valószínűleg ez megmagyarázza a központi kérdést.
2019. márc. 21. 20:43
 20/40 A kérdező kommentje:

Dulva

Lehet spermiumronda vagyok és senkinek se kellek, kb mint mondjuk az AIDS

De eme remek kommentet köszönöm Morgan Freeman

2019. márc. 21. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!