Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy alapjáraton kedves srác, mindenkivel kedves és közvetlen csak velem nem?
UGYANEZ!!! UGYANEZ VAN VELEM IS!!!
Pedig nem vagyok egy kifejezetten csunya lány legalábbis ezt mondtak
Állandóan szekal
De mondom a tutit
Mikor épp óra van állandóan néz és aki épp a padtarsa (mert persze mindig mas) akkor annak beszel ki h “huuu láttad h hogyan ir? Nézd nézd hogy tudja így tartani a radirt! Miért bambul” és hat ennek durvább fajtái is vannak
Mikor meg hirtelen mellettem van akkor meg elkezdi h “fujjj lepras leszek” pedig o jött oda hozzam
Kovi szünetben meg persze belémtörölte a kezét mert hat ugye mivel nem tudta megszakítani ezért pont jókor talált rám.
Egyszerűen nem értem a sracot. Lehulyez, lebudosoz (már lassan el kezdtem hinni h tényleg az vagyok de ezt mindenki cáfolta hala az egnek) meg h milyen ronda vagyok meg kövér
Na meg a társai
De szerintem lehet h emlekezteted valakire akit szeretett vagy nemtom de rohadt idegesítő h kiszemeltek csak is téged
Az érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!