Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki vagy csak kepzelodom?
Hetvegen haverokkal elmentunk bulizni, tancolni. Ezt a pasit kb 2 eve ismerem, o is szokott jonni koncertekre, de nem vagyunk kozeli baratok.
Most hetvegen, de az utobbi par alkalommal erdekes dolgokat vettem eszre.
A szokasos ranezek, es elkapja a tekintetet, bar most mar allta parszor.
Vegignezett a ruhamon es elmosolyodott.
Rajtakaptam, hogy parszor a mellemet is bamulta.
Allandoan hozzam er, mondjuk pl tanc kozben "veletlen"
Szinte csak velem beszelt, a masik csajjal alig.
Probaltam flortolni vele, jatekosan hasba boxoltam, erre o megbokte a mellemet.
Ahanyszor egy regi fiubaratommal akartam beszelni, akivel nagyon joban vagyunk, mindig odajott es felbeszakitotta, sot az este folyaman egyszer majdnem hogy le is szidott, kb, hogy nekem miert kell egy olyan csavo, mint az a fiubarat.
De amikor meg leultem melle, akkor nem szolt hozzam egy szot se. Volt arrol is szo, hogy ketten mennenk egy koncertre, gyakorlatilag lerazott, hogy meg nem biztos benne. Es eleg nehez vele beszelgetni, mert nem nagyon nyilik meg.
Nem tudom, hogy mi folyik itt.
Randira nem fogom hivni, mert mar 2 fiunal beegtem igy, akikrol azt hittem, hogy erdeklodnek, mert a "jelek" ezt mutattak.
Hogyan lehetne ravezetni, hogy nekem o tetszik, es nem erdeklodom a masik fiubaratom irant, es, hogy igent mondanek, ha randira hivna?
Vagy legalabb, hogy lehetne letesztelni, hogy tenyleg tetszem neki, vagy csak azt latom, amit latni akarok?
Minden velemeny johet! Koszike elore is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!