Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet róla szó hogy én tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályunkba aki jóban van az egyik fiú barátommal.És ugye ez a bizonyos fiú barát (nevezzük csak Alexnek) nagyon sok lánnyal jóba van az osztályban.Mondta neki ez a bizonyos srác hogy leakadhatna rólunk mert van más is aki szeretne közelebb kerülni egyhez. És igazából annyit kell róla tudni hogy az összes lányhoz képest kicsike kivéve hozzám . Nagyon kedves szokott velem lenni, ha beszélünk is szokott kérdezni hogy pl "na ez neked hanyas lett , ez hogy sikerült?" és igazából volt egy ilyen útunk is ahol társalogtam a fiúkkal köztük vele is és az egyik fiú közölte azon az úton hogy kicsit nagy a sor nálam xD és minden viccemen röhög meg rajtam kívül még csak egy lánnyal beszél az osztályból2019. febr. 28. 17:15
1/2 A kérdező kommentje:
Meg éveleje óta nézz de ilyen mosolyogva és nem tudom miért mert ilyenkor úgy érzem mintha valami rossz lenne rajtam xD
2019. febr. 28. 17:17
2/2 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy muffra talált, vigyázz vele, mert egy idő után lépni fog és megkörnyékez, gondolom 16 évesek vagytok, ebben a korban dúlnak a hormonok, lesz engyen pentjem egy idő után, abban mérget vehetsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!